2015 m. liepos 15 d., trečiadienis

essence blush up skaistalai (spalva 20 pinky flow)


Šiandien mano antrasis pasakojimas apie essence skaistalus ir pagrindinės kolekcijos "blush up". Skaistalų spalva atrodo labai neįprastai, tai ombre style skaistalai, kurie labai geros kokybės, super stiprios pigmentacijos ir labai gražios rožinės spalvos.

Gamintojo aprašymas:

essence siūlo stilingus ir unikalius skaistalus. šilkinio švelnumo, beveik skaidri skaistalų tekstūra tobulai padengia odą ir skruostams suteikia gaivios veido odos išvaizdą.
Sudėtis:

TALC, MICA, MAGNESIUM STEARATE, DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, ALUMINA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, MAY CONTAIN: CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 73360 (RED 30), CI 75470 (CARMINE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Spalvų pasirinkimas:



Kaina: 3,99 EUR

Kur pirkti: Drogas, Eurokos

Įpakavimas:









Rezultatas:

kaip akių šešėliai

kaip skaistalai






Mano nuomonė:

Man labai dažnai sako, kad tik labai jaunos panelės perka ir naudoja essence kosmetiką. Kad pigus produktas ne visada geras. Sutinku, tačiau kiekvienoje kompanijoje yra stebuklingai geros kosmetikos priemonės, tik reikia mokėti ieškoti. Essence kompanijos skaistalai - tai lobis, kuris gali būti kiekvienos iš jūsų kosmetinės 'must have'. Kodėl? Skaistalus galima naudoti kaip akių šešėlius, kaip veido kontūravimo priemonę (naudojant spalvas nemaišant) ir kaip tiesiog skaistalus. Pigmentacija labai gera,spalva -nuo švelniai iki ryškiai rožinės, padauginti labai lengva, todėl rekomenduoju pradėti nuo švelniai rožinės, ir jeigu reikia suintensyvinti spalvą ryškiai rožiniu atspalviu. Skaistalų spalva nėra matinė, tačiau ir ryškių blizgučių neturi. Labai lengvas ir subtilus 'glow' efektas. Man be galo patiko. Tiesą sakant, aš turiu iš kitą skaistalų atspalvį, apie tai papasakosiu jau greitai.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig