2015 m. liepos 1 d., trečiadienis

Guerlain Bloom of Rose Fall 2015 Collection


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu papasakoti apie naują Guerlain rudens kolekciją. Guerlain kolekcijų visa labiausiai laukiu, nes pastoviai perku arba Meteoritus, arba bronzines pudras į savo kolekciją. Šį kartą kolekcija gavosi graži ir skoninga, tačiau nėra nei meteoritų, nei bronzinių pudrų.



Ecrin 6 Couleurs – New – šešių spalvų šešėlių paletė


  • Beaugrenelle

Ecrin 4 Couleurs – keturių spalvų akių šešėliai



No.19 Les Cendres

Guerlain Kiss Kiss Rose Lip – naujieji KissKiss lūpų dažai- balzamas



  • 371 Morning Rose – A colourless balm boosted by an active ingredient that interacts with the natural pH levels of the lips to give them a slight tint
  • 372 Chic Pink – powder pink beige
  • 346 Peach Party – vibrant sunny orange
  • 329 Crazy Bouquet – delicious red
  • 373 Pink Me Up – a very fresh pink
  • 374 Wonder Violette – chic violett

Rose aux Joues Tender Blush – New – skaistalai



  • No.01 Morning Rose – a very fresh pink
  • No.02 Chic Pink – a soft brick with fine golden pearl sparkles
  • No.03 Peach Party – a tender coral
  • No.04 Crazy Bouquet – a sunny bright red
  • No.05 Wonder Violette – powdery plum
  • No.06 Pink Me Up – a punchy pink

Nailift La Base – New – nagų lakas (bazė)


Kiss Kiss Lipstick –lūpų dažai

  • No.370 Lady Pink
  • No.345 Orange Fizz

Gloss d’Enfer - lūpų blizgesys

  • N0.472 Candy Hop

O taip kolekcija atrodo realybėje:





Mano nuomonė:

Man labai patiko šešių spalvų akių šešėliai, žvilgsnis užsikabino už labai gražios pilkai-juodos spalvos akių pavedimą. Šį produktą būtinai testuosiu parduotuvėje, Guerlain akių šešėlius turiu, kokybė labai gerai. Naujieji skaistalai ir lūpų dažai atrodo įdomiai, tačiau vargu, kad ką nors pirksiu. Man nelabai patinka lūpų dažai-balzamai, dažniausiai mano naudojami produktai matiniai lūpų dažai ir blizgiai.

O kas patiko Jums?






SHARE:

10 komentarų

  1. Anonimiškas2015-07-01 12:13

    Galėtumėte bent jau perskaityti savo straipsnius, kai parašote. Begalė klaidų...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai atsuprašau, kartais taip gaunasi. Pasistengsiu skirti tam daugiau laiko. Ačiū labai už pastabas.

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-07-01 13:32

    O Jeigu Jums nepatinka, kaip blogo savininkė rašo- neskaitykite)) Jūsų dalia blogai apie filologijos subtilybes)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nepagarba skaitytojui tiesiog. Tep lep belekaip, bent jau spell check programa butu galima naudoti. Kita vertus nera ko stebetis, autore rusakalbe, rusiskai rasyti jai sektusi zymiai geriau

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Autorius pašalino šį komentarą.

      Panaikinti
    2. Karolina, tikrai nerašau blogo belia kaip, tai matosi iš gerbėjų, ir iš skaitytojų rato. Gerbiu kiekvieną savo skaitytoją, tuo pačiu ir Jus, už jūsų komentarus ir pastabas.

      Panaikinti
  4. Bet juk jau ne pirma karta pastaba apie klaidas :) tiek to stilistika, supainiotos gimines, tokie zodziai kaip "rinkosi" (=renkuosi), "prisiminate"(=prisimenate), tai tradicines rusakalbiu klaidos ir ta galima suprasti. Bet atidziau rasyti tikrai reiketu, nes kai randi net kosmetikos gamintojo pavadinima iskraipyta (siame irase Salvette virto kazkokiu Sonete ar panasiai, kol neistaiset), tai ka ir begalvoti.. Deklaruojat, kad beauty blogere yra jusu darbas ir profesija, tai ir dirbkite atsakingai, perskaitykite nors viena karta, pries paleisdama straipsni i eteri. Kam nepatinka, tas neskaito. Bet kam patinka, butu zymiai maloniai skaityti be tokiu liapsusu. Sekmes ir ilgu metu blogui ir autorei :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Žinoma, taisyklinga kalba yra labai svarbu, bet dauguma skaitytojų čia ieško nuomonių ir atsiliepimų, o kalba lieka antrame plane :) Manau dauguma tik džiaugiasi, kad Aliona rašo lietuviškai (nors ir su klaidomis), o ne rusiškai, nes tokio aukšto lygio grožio blogerių Lietuvoje tikrai ne daug :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Viešpatie, žmonės, nusiraminkit, čia niekas į literatūros Nobelio premiją nepretenduoja. Na žmogus nelietuviakalbis, vat parašykit jūs patys užsienio kalba ir dar be jokių klaidų. Kad ir rusiškai. Prašom. Laukiam.

    Čia rašo apie kosmetikos naujoves, to visi ateina paskaityti. Aš, tarkim, norėjau pasakyt, kad tie 4 spalvų šešėliai baisiai panašūs į tuos, kurie pernai buvo, ir aš jų nepirksiu. O jūs ką darot? Einat per visur ir gramatiką tikrinat? Na pranešėt, pasakė ačiū, tai gal atsikabinkit jau?

    Mūsų sporto klube kabo užrašas: "Prašome sportuoti ne su gatvės avalyne, o persiauti .Dėkojame" Ir tušinuku kažkas paėmė ir pataisė - nurodė, kur turi būti padėtas taškas, kad tarpas turi būti po taško, o ne prieš. Visi eina ir žvengia, kas čia toks durnas, kad net sporto klube ieško, kas kur tašką ne ten padėjo :D

    Neieškokit šiknoj vinių, va ką pasakysiu. Raiškia lietuvių kalba :P

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig