2015 m. liepos 22 d., trečiadienis

Maybelline DREAM FRESH BB KREMAS


Mes su jumis jau išmokome visą grožio alfabetą, puikiai visi žinome, kad vietoje kreminės pudros galima naudoti BB, CC, EE ir dar daug visokių spalvą suteikiančių kremų. Aš visada už inovacijas, tačiau BB kremus naudoju žymiai dažniau, nei visus kitus. Kodėl? Gal nesuprantu šių kremų skirtumų? Gal mano orientyras Azijietiška rinka, kur šie kremai plačiai naudojami, ir aš jau išbandžiau CC kremus, ir puikiai žinau, kad jie keičia spalva nuo baltos iki jūsų veido atspalvio, o visi europietiški variantai tiesiog patobulinta BB kremo formulė. Šiandien noriu pašnekėti apie labai populiarų rinkoje produktą, visiems žinomą ir prieinamą Maybelline dream Fresh BB kremą.




Gamintojo aprašymas:





Daugiafunkcis produktas – 1 BB kremas teikia aštuoneriopos naudos odai:

maskuoja netobulumus,
skaistina, 
suvienodina odos atspalvį,
drėkina, 
lygina, 
suteikia gaivaus švytėjimo, 
sudėtyje neturi aliejų,
saugo nuo kenksmingo saulės poveiko (SPF 30).
Odos priežiūra ir makiažas vienu potepiu!

Sudėtis:



Talpa: 30 ml.

Kaina: apie 7 EUR



Įpakavimas:





Spalva Medium:



Rezultatas:

Tik Maybelline BB kremas ir sutvarkyti antakiai



Mano nuomonė:

Aš pastoviai girdžiu, kad pigūs BB kremai (garnier, L'oreal, Maybelline) kemša poras, ten pilna blogų ingredientų sudėtyje ir pan. Aš vertinu rezultatą, o rezultatas ant veido.

 Man Maybelline BB kremas porų nekemša, labai gražiai ir natūraliai atrodo ant veido, lygiai pasidengia, išlygina veido spalvą, turi vidutinį maskavimo efektą (jeigu reikia daugiau maskavimo, galima naudoti maskavimo priemonę, arba sluoksniuoti BB kremą). Maybelline BB kremas turi vos matomą švytėjimo efektą, taip vadinamą 'glow'. Kremas tiks normaliai, sausai odai, riebiai odai tas švytėjimas nėra priimtinas.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Maybelline BB kremas labai geras kremas, kuris man labiau panašus į lengvą kreminę pudrą, savo kainų kategorijoje.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig