2015 m. liepos 12 d., sekmadienis

Natūralios kosmetikos parduotuvė "Natur boutique" ir www.ekokolekcija.lt


Gražaus sekmadienio ryto, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu jums pristatyti ir trumpai papasakoti apie natūralios Lietuviškos kosmetikos parduotuvę "Natur boutique" ir www.ekokolekcija.lt Aš apsilankiau parduotuvėje prieš savaitę, išsirinkau kelis produktus, bet apie pačią parduotuvę pasakoju tik dabar, nes norėjau išbandyti ir įvertinti siūlomas grožio priemones.


„Eko Kolekcija" komandos tikslas - populiarinti ekologišką bei sveiką gyvenseną ir pasiūlyti ekologišką alternatyvą įvairioms daugelio naudojamoms įprastoms priemonėms.
Mūsų įmonė siūlo tik natūralią ir ekologišką produkciją - dekoratyvinę kosmetiką NVEY ECO; valiklius, skalbiklius, ploviklius EARTH FRIENDLY PRODUCTS; ir kūdikių kūno priežiūros priemones BEAMING BABY, vaistažoles, įvairius prieskonius. Taip pat aukščiausios kokybės ekologiškus eterinius aliejus, kosmetinius bazinius aliejus, sviestus bei ekologiškus prieskonius ir vaistažoles. - tokį aprašymą radau kompanijos internetiniame puslapyje. Skamba įdomiai, todėl šiandien bus daug nuotraukų ir kelios rekomendacijos.



"Natur Boutique" salelę galima rasti Vilniuje, PC CUP, internetiniame puslapyje galima rasti dar daugiau šios kompanijos parduotuvių, taip pat visas priemones galima nusipirkti internetu.













Pakankamai platus natūralios kosmetikos priemonių asortimentas vilioja pirkėjus, kol aš stovėjau ir apžiūrinėjau lentynas, kelios merginos pirko natūralius aliejus, dar viena moterys pirko arbatą. Mane labiausiai sudomino aromaterapinė kosmetiką, nes ten yra rožių kvapo kosmetikos priemonių (taip, taip, aš esu rožių kvapo mylėtoja, taip pat būtent tokios priemonės idealiai tinka mano veiod odai). Kosmetikos įpakavimai atrodo labai gražiai ir stilingai, žiūrint į juos, niekada nepagalvočiau, kad tai Lietuviškos gamybos produktai, kainos irgi nesukandžioja. Dar mano dėmesį patraukė natūralios arbatos ir prieskoniai, būtinai nusipirksiu Detox programos rinkinį. Ten ir arbata, ir kūno šveitiklis ir daug viskuo naudingo. Būtinai išbandysiu, ir papasakosiu Jums. O šį kartą mano pasirinkimas toks:


Po geros savaitės parašysiu pilnus atsiliepimus apie kiekvieną priemonė, o kol kas galiu pasakyti, priemonės tikrai vertos dėmesio, ir mano veidui labai patiko.

Rekomenduoju apsilankyti parduotuvėje.
















SHARE:

2 komentarai

  1. kiek pirkau, tiek niekas nenuvylė. Dabar naudoju paakių gelį jau ilgą laiką, galbūt pribrendo laikas atsiliepimui :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš labai ilgai žiūrėjau į tą akių kremą su healuronu, ir taip ir nenusipirkau. dabar būtinai atkreipsiu dėmesį.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig