2015 m. liepos 20 d., pirmadienis

Oriflame „Eleo“ – prabangių aliejų pripildytą kolekciją


Dar vienas įrašas iš nepabaigtų, šiandien planuoju pabaigti pasakoti apie viską. Jus puikiai žinote, kaip aš mėgstu plaukų priežiūros priemones, ypač kurių sudėtyje yra vertingi aliejai, o jeigu dar priemonės kvepia rožėmis, ir ne šeip sau rožėmis, o mano mėgstamais Montale Velvet flowers? Žodžiu, pradedant forografuoti priemones aliejus jau buvo nepilnas, nes negalėjau neišbandyti, o pabaigiant straipsnį aliejaus liko dar mažiau. Tai nuostabūs produktus, apie kuriuos kubu papasakoti Jums



Gamintojo aprašymas:



Oriflame“ pristato eleo – prabangių aliejų pripildytą kolekciją, kad tu vėl pamiltum savo plaukus

„Oriflame“ pristato didžiausią naujieną plaukų priežiūros srityje – eleo kolekciją su natūraliais arganų ir rožių aliejais, varnalėšomis ir vitaminu F. eleo giliai įsiskverbia ir maitina visų tipų plaukams, atgaivina juos iš vidaus ir glotnina. Plaukai tampa itin žvilgūs, švelnūs, stiprūs, glotnūs ir kupini gyvybės. eleo kolekcijoje yra glotninamasis aliejus, apsaugantis aliejus, šampūnas, kondicionierius ir plaukų kaukė.


Prabangūs aliejai: intensyvus maitinimas, kad plaukai būtų sveiki ir žvilgantys

eleo sudėtyje esama aliejų, kurie veikia iš vidaus, kad plaukai diena iš dienos atrodytų sveikesni ir gražesni. Arganų ir rožių aliejai, varnalėšos ir vitaminas F buvo parinkti dėl ypatingo dviejų svarbių polinesočiųjų rūgščių, omega-6 ir omega-3, ypatingo poveikio – šie aliejai giliai prasiskverbia į plauko šerdį, gausiai maitina ir atkuria iš vidaus. Natūralūs arganų ir rožių aliejai, esantys eleo gaminių sudėtyje, buvo atrinkti ir naudojami siekiant užtikrinti intensyvų maitinamąjį poveikį, tuo pat metu suteikiant plaukams lengvumo ir paklusnumo.

Natūralus arganų aliejus
Giliai įsiskverbia į plauką ir maitina, puoselėja, atgaivina iš vidaus. Jis sušvelnina išorinį plauko sluoksnį, sukurdamas natūralią apsaugą, ir apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio.

Natūralus rožių aliejus
Puoselėja plauko paviršinį sluoksnį, giliai maitina, plaukai tampa lankstūs ir lengvai formuojami.

Natūralios varnalėšos
Maitina ir minkština, suteikia glotnumo, plaukai ima žvilgėti, reguliuoja riebalų išsiskyrimą ir puoselėja galvos odą.

Natūralus vitaminas F
Atkuria plaukų būklę ir stiprina iš vidaus. 




Oriflame eleo šampūnas 






Prabangus plaukų šampūnas su natūraliais arganų ir rožių aliejais. Švelniai pašalina nešvarumus ir maitina plaukus. Žavėkite sveikais ir nuostabiai kvepiančiais plaukais. Visų tipų plaukams. 


Sudėtis:




Talpa:
200 ml 

Kaina - 7,90 EUR 

Konsistenija:






Oriflame eleo kondicionierius 




Prabangus ir kvapnus plaukų kondicionierius su natūraliais arganų ir rožių aliejais. Akimirksniu glotnina ir pamaitina plaukus, suteikia stulbinantį žvilgesį, paklusnūs ir lengvai formuojami. Visų tipų plaukams. 


Sudėtis:




Talpa:
150 ml 

Kaina - 7,90 EUR 

Konsistencija:







Oriflame eleo plaukų kaukė 






Intensyvi maitinamoji plaukų kaukė su natūraliais arganų ir rožių aliejais gausiai prisotina plaukus iš vidaus. Jie tampa stipresni, glotnesni, labiau žvilga ir nuostabiai kvepia. Visų tipų plaukams.


Sudėtis:




Talpa:125 ml 

Kaina - 11,90 EUR

Konsistencija:






Kaip naudoti

• „Eleo“ šampūną ir kondicionierių naudokite pagal individualius plaukų poreikius. Šampūną paskirstykite ant drėgnų plaukų. Įmasažuokite į galvos odą ir plaukus, nuskalaukite.
• Paskirstykite „Eleo“ kondicionierių prie šaknų ir palepinkite visus plaukus iki pat galiukų. Kruopščiai išskalaukite.
• Kartą per savaitę vietoje kondicionieriaus naudokite „Eleo“ plaukų kaukę. Atidžiai paskirstykite ant visų plaukų ir palikite 3–5 minutes. Kruopščiai išskalaukite.
• Baikite plaukų priežiūros ritualus su „Eleo“ priemonėmis, palepindamos plaukus lašeliu aliejaus prieš formuojant šukuoseną arba jau sausus. Įlašinkite kelis lašelius į savo delną – dviejų spustelėjimų turėtų pakakti vidutinio ilgio plaukams. Naudokite šiek tiek daugiau, jei jūsų plaukai ilgesni ir truputį mažiau, jei plaukai trumpesni. Norėdami tolygiai paskirstyti aliejų ant drėgnų arba sausų plaukų, švelniai įtrinkite ir sušildykite tarp delnų. Nenuskalaut










Oriflame eleo apsaugantis aliejus





Prabangus apsaugantis aliejus su natūraliais arganų ir rožių aliejais. Kvapni, neriebi aliejaus formulė giliai drėkina ir apsaugo, plaukai tampa lankstūs, žvilgantys, sveikai atrodantys. Visų tipų plaukams, ypač tinka dažytiems.

Sudėtis:





Talpa: 50 ml


Kaina - 13,90 EUR 

Konsistencija:






Oriflame eleo glotninamasis aliejus





Prabangus neriebus glotninamasis aliejus su natūraliais arganų ir rožių aliejais. Giliai įsiskverbia į plauką ir gausiai jį pamaitina. Plaukai tampa lengvai iššukuojami, paklusnūs ir gerai formuojami. Visų tipų plaukams. Puikiai tinka linkusiems garbanotis, nepaklusniems plaukams. Talpa – 50 ml.

Sudėtis:





Talpa: 50 ml 


Kaina - 13,90 EUR 

Konsistencija:





Mano nuomonė:


Paskutiniu metu plaukų priežiūros priemonės su vertingais aliejais tapo labai populiarios, ar tai dėl daugėjančių sausų plaukų problemų, ar tai dėl to, kad dauguma iš mūsų vertina ne tik poveikį, bet ir priemonių kvapą, konsistenciją ir sudėtį, tačiau kiekvienas gamintojas išleido po naują plaukų liniją. Aš už vertingus aliejus, tačiau nuo stipraus plaukų maitinimo iki riebaluotų šiaudų vos vienas žingsnis, todėl būtina rinktis tik tau tinkančius produktus, o kaip atspėti kokios priemonės tinka būtent tavo plaukams? Aš išbandžiau labai daug įvairių priemonių, todėl galiu pasakyti, jeigu tavo plaukai riebūs arba linkę riebaluotis, tokios priemonės tikrai ne tau. Galima rinktis tik plaukų aliejuką sausiems galiukais, ir tai labai lengvos sudėties. Jeigu tavo plaukai kaip mano, sausi, pažeisti ir pastoviai dažomi ir balinami, plaukų priežiūros priemonės su vertingais aliejais būtent tau.

Šiandien plačiau papasakosiu apie naują Oriflame Eleo plaukų liniją. Man be galo patiko visą liniją, nes kvapas Dieviškas, taip kvepia mano mėgstamiausi Montale kvepalai - saldžios, velvetinės rožės. Priemonių kvapas ilgai lieka ant plaukų, o naudojant aliejuką, jis dar sustiprėja. Šampūnas ir balzamas turi vos jaučiamą rožių kvapą, labai patogius įpakavimus, išnaudoti priemones iki paskutinio lašo bus labai paprasta. Konsistencija kreminė, balzamas nėra riebus, puikiai tiks normaliems-sausiems plaukams. Plaukų kaukė - sunkioji artilerija, aš ją naudoju vieną kartą per savaitę, nes kas per daug, tas nesveika. Kaukė labai gerai maitina sausus ir pažeistus plaukus, rekomenduoju ją tepti nuo ausų, nes būtent nuo ten plaukai dažniausiai pažeisti ir reikalauja ypatingo dėmesio. Kaukės konsitencija nėra riebi, tačiau plaukai po naudojimo lengvai šukuojami, skaniai kvepia, šilkiniai ir labai gražiai blizga.

Orifllame eleo glotninamasis plaukų aliejus tobulas, jis idealiai tinka mano plaukams. Jo konsistencija labai tiršta, kvapas labai stiprus, aš naudoju du paspaudimus ant sausų plaukų. Rezultatas - sausi galiukai pamaitinti, o plaukai įgauna veidrodinį spindesį. Kitas aliejukas skirtas dažytiems plaukams, jo konsistencija skysta, jis idealiai tiks normaliems plaukams, o taip pat riebiems plaukams su sausai galiukais.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad nauja Oriflame produktų linija tiesiog tobula, aš pastebėjau, kad pastoviai tepu plaukų aliejuką ant plaukų ne tik dėl poveikio, bet ir dėl kvapo, labai labai patinka. rekomenduoju išbandyti.
PR Sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig