2015 m. liepos 1 d., trečiadienis

Pabaigiau 2015.05-06


Labas vakaras, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien vakare siūlau jūsų skaitymui naują įrašą apie pasibaigusius produktus. Gavosi taip, kad šiandien pasakosiu apie dviejų mėnesių pabaigtukus, nes gegužės mėnesį ruošiausi vestuvėms,  tikrai buvo ne iki tokių įrašų. Dabar turiu žymiai daugiau laiko, todėl papasakosiu apie viską plačiau.

Pradėsime nuo įdomiausios temos. Nežinau kodėl, bet straipsniai apie plaukų priežiūrą ir plaukų dažymą yra skaitomiausi. Juokas juokais, bet per visą blogo gyvavimo laiką, pats populiariausias straipsnis yra apie Agafjos plaukų kaukę. Na o dabar apie išbandytus plaukų dažus.

Bielita Lux Color plaukų dažomasis balzamas- mano mėgstamiausia plaukų dažymo (tonavimo) priemonė, plaukai gaunasi labai gražios pilkos spalvos, minkšti ir gražiai blizga. Minusas - labai greitai nusiplauna. Man per dvi savaites.

Ultimate Blonde plaukų dažai - spalva ant dėžutės neatitinka rezultato. Vietoje šalto blondino, gaunasi geltonas 'viščiukas'. Nerekomenduoju.

Paskutinį kartą tonavau plaukus su Estel DeLuxe plaukų dažais, man labai patiko rezultatas, tik dažant pirmą kartą laikiau trumpiau, tikriausiai todėl spalva gavosi šviesesnė, nei tikėjausi. Kai dažysiu kitą kartą, būtinai parašysiu straipsnį. Bet pirmas įspūdis labai geras, labai didelis spalvų pasirinkimas. Dabar madingi įvairūs šviesūs atspalviai (svarbu ne perioksidinė blondinė), čia galima rasti gražių ir madingų violetinių, smėlio ir pilkų atspalvių. Taip pat į dažus įmaišiau DeLux Keratin kapsulę, plaukai labai švelnūs ir turi veidrodinį spindesį.








Bielita Royal Care plaukų šampūnas - kai plaukai labai sausi, tinka idealiai, tačiau po kurio laiko plaukai prisisotina aliejų ir šampūnas tragiškai riebina plaukus.

Mano mėgstamiausias plaukų priežiūros produktas - Gosh Curl it Baby plaukų balzamas. Tobulas produktas, gerai drėkina ir maitina plaukus. Po naudojimo plaukai glotnus ir lygūs.

Markell BB plaukų kaukė - labai patiko, gerai atstato pažeistus ir sausus plaukus. Minusas - reikia laikyti ant plaukų apie 15-20 minučių, nevisada tokioms procedūroms užtenka laiko.






Planeta Organica Body scrub India - labai patiko, man aplamai patinka PO kūno šveitikliai. Labai geras produktas už mažą kainą.

Terpentino baltos vonios - naudoju pastoviai, gerina medžiagų apykaitą, mažina celiulitą ir viršsvorį. Naudoju kartu su priemonėmis nuo celiulito.

Mary Kay priemonė nuo celiulito, gera priemonė, bet kaina labai jau aukšta.

Vienas iš mėgstamiausių : Eveline Slim Expert kūno gelis nuo celiulito (šildomas efektas). Idealiai naudojant kartu su terpentino voniomis.


Loccitane rankų kremas  labai patiko, žiemai pirksiu pilną įpakavimą.

Olehenriksen veido prausiklis man nepatiko, nes juo jo mano veido oda pradėjo spuoguoti, bet be galo patiko vyrui. Sakė tobulas produktas skutimuisi, nesausina ir nedirgina odos.

Planeta Organica veido prausiklis visų tipų odai - prausiklis patiko, įpakavimas ne. Pompa užsikimšo po kelių naudojimų, reikėjo atsukti buteliuką prieš naudojimą, taip naudoti nepatogu, išsipila daugiau priemonės nei reikia.

Ziaja Liscie manuka veido prausiklis riebiai veido odai. Patiko, tačiau tinka tik labai riebiai odai, kombinuotą odą gali sausinti.

PawPaw lūpų balzamas. Gavau lookfantistic grožio dėžutėje, patiko net labai . Nerašiau pilno atsiliepimo, nes neradau kur nusipirkti.

Maybelline antakių pieštukas - kai pradėjau naudoti, labai patiko, tačiau link pabaigos pieštukas pasidarė labai minkštas, reikėjo drožti pastoviai (prieš kiekvieną naudojimą). Nerekomenduoju.


Lush medaus šampūno mėginukas - gaila, bet išbandyti ir švertinti nepavyko. Natūralios sudėties šampūnai mažai pūtuoja, todėl mažo šampūno kiekio man neužteko vienam kartui.

Žiedė profilaktinis aliejų mišinys - nuostabus kvapas, išsaugojau buteliuką, nes pirksiu dar. (su tuščiu buteliuku naujam taikoma nuolaida)

Philip Kingsley plaukų šampūnas ir balzamas - nelabai, stulbinamo poveikio už tokią kainą tikrai nepastebėjau.

Kelios nagų dildės.


Šį kartą mėginukų buvo labai daug, daugumą iš jų gavau Graikijoje. Turėjau tik savaitę viską išbandyti ir nusipirkti jeigu patiks.

Rizes (graikiškas) drėkinamasis veido kremas - nepatiko, nes dirgina veido odą, tikriausiai sudėtyje yra alkoholis.
BioSelect veido šveitiklis - nuostabus produktas, labai patiko. Būtinai pirksiu Lietuvoje.
Korres veido serumas su rožių ekstraktu - patiko, todėl pirkau pilną įpakavimą.
Korres veido kremas su magnolija ekstraktu - vasarai mano veidui per riebus.
Apivita (vaistinėje parduodama kosmetika, kainuoja nemažai. Gal net du kartus brangiau, nei Korres) wine elixir dieninis ir naktinis veido kremai - patiko, pirksiu žiemai. (Planuoju dar kartą važiuoti į Graikiją, nes labai patiko kelionė)
Macrovita kūno kremas su argano aliejumi - sakyčiau tai labiau sviestas, nei kremas. Nieko ypatingo.
Biotherm Blue Therapy veido kremas (gelis) - labai lengvos tekstūros veido kremas, gerai drėkina, tačiau neriebina. Patiko.
Ziaja veido kaukės su alyvuogių aliejumi. Žalios spalvos drėkinamoji - nepatiko, nes kemša poras. Žalios spalvos - giliai valo poras, tikrai pirkčiau ne vieną kartą.



Ir visa armija dantų pastų - turėjome svečių, kurie irgi įvertino Korėjietiškų pastų poveikį. ;-)












SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-07-02 10:39

    Aliona,is kur perkat korejietiskas pastas?Turbut ebejuj,gal nuoroda imestumet>:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, paskutinį kartą pirkau Maskvoje, ten galima nusipirkti tiesiog parduotuvėje ir kainos dėl rublio kurso buvo juokingos, prieš tai pirkau iš www.ebay.com
      http://www.ebay.com/itm/2080-ChungunTea-Herbal-Tea-Toothpaste-Dental-Clinic-by-Korean-Oral-Care-130g-x-3-/371159415896?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item566ad33c58

      http://www.ebay.com/itm/Korean-toothpaste-3pcs-Bamboo-Salt-Tiger-Herb-Toothpaste-7-Nature-Herb-Mint-/111464509180?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19f3cd6efc

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig