2015 m. liepos 25 d., šeštadienis

Rituals Tai Chi dušo želė



Aš labai džiaugiuosi atradus Rituals kūno priežiūros produktus. Savaime suprantama, man įdomiausiai atrodo dušo želė -putos. Šį kartą mano rankose Rituals Tai Chi dušo želė. Apie šį produktą mes su jumis šiandien ir pašnekėsime.




Gamintojo aprašymas:



Tai Chi dušo želė
Putojanti dušo želė praturtinta atpalaiduojančiu baltojo lotoso aromatu ir Yi Yi Ren ekstraktu. Unikali dušo želės technologija ir ingredientai, naudoti Kinų tradicinėje medicinoje, leis Jums pajusti didžiausią odos švelnumą.


Sudėtis:





Talpa: 200 ml.

Kaina: 8 EUR

Kur pirkti: www.rituals.lt

Įpakavimas:







Konsistencija:




Kvapas:

Sakyčiau tai vandeningų lelijų kvapas, tačiau pasirodo, tai lotosas



Mano nuomonė:

Rituals kosmetikos kvapai labai skirtingi, tačiau visi tobuli. Tai labai lengvi, natūralūs ir labai švelnūs kvapai, kurie nepalieka abejingų. Smagu, kad kiekviena kolekcija turi visą produktų liniją papildančią vieną ar kitą produktą. Man visada labiau patinka turėti vieno kvapo dušo želę, kūno kremą ir šveitiklį, tada kvapai nesipjauna, o papildo vienas kitą. Šnekant apie TAO kolekciją, noriu pasakytu, kad man kvapai primina vandeningų lelijų kvapą, o pasirodo (aš specialiai pagooglinau), tai baltojo lotoso kvapas. Dušo putos - želė vienas iš įdomiausių linijos produktų, rekomenduoju pradžioje spausti labai švelniai, nes visa vonia gali likti pūtuose (man taip jau buvo pirmą kartą), todėl pomažiu ir labai lengvai spaudžiame pompa. Putos standžios, jų daug, naudojasi labai taupiai. Šitas produktas labai švelniai valo kūno odą, nesausina ir palieka nuostabų, labai švelnų baltojo lotoso aromatą. Rekomenduoju išbandyti.




PR Sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig