2015 m. liepos 21 d., antradienis

Savaitės manikiūras: Ciate Pepperminty


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu jums parodyti labai gražios spalvos Ciate nagų laką. Visi jau tikriausiai matėte, kad nusipirkau  "Vasaros Ciate lakų namuką" 2014 metų kolekcijos. Na ir kas, kad kolekcija praeitų metų, tačiau spalvos vistiek labai gražios, o kaina buvo juokinga. Šiandien parodysiu Jums mano manikiūrą su Pepperminty laku.

Taip atrodė namukas:






Lakų buteliukai labai maži, vos po 5 ml.






Mano nuomonė:

Ciate Angliški nagų lakai, jų kaina nėra prieinama kiekvienam, Lietuvoje šiuos lakus galima nusipirkti tik Creme de la Creme parduotuvėje, vieno kaina apie 20 eur, sakyčiau brangoka. Lenkijoje buvo išpardavimas, todėl šis rinkinukas atsidūrė mano rankose. Spalvos tikrai labai gražios ir vasariškos, keturios spalvos ir vienas viršutinis sluoksnis su blizgučiais. Aš atvažiavus namo nulakavau nagus labai gražiu mėtiniu atspalviu Pepperminty. 
Lakas labai skystos konsistencijos, man prireikė 3 lako sluoksnių tam, kad spalva atrodytų lygi ant nagų, bet tai normalu, dažniausiai tokius atspalvius nepriklausomai nuo gamintojo, lakuoju po 3 kartus. Teptukas labai plonas, su juo man lakuoti neįprasta, tačiau patogu. Man manikiūras (nenaudojant viršutinio sluoksnio, bazę aš naudoju pastoviai) išsilaikė 4 dienas, bet ir net šiandien dar atrodo gerai. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Ciate lakai atrodo labai gražiai, tai nuostabi nagų modeliavimo idėja, nes rinkinukų Ciate išleidžia be galo ir krašto, stabdo tik kaina. O pas mane dar liko neparodyti keli rinkinukai kuriuos aš pirkau labai seniai, bus puiki proga parodyti jums manikiūrą kitą savaitę.


SHARE:

2 komentarai

  1. Tavo nagų forma pavydėtina. Maniškiai išsilenkę, o tavo tokie tiesūs. Ech! Gražu!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, jau seniai pasakiau NE geliniam lakavimui, po 2 metų nagai atsigavo ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig