2015 m. rugpjūčio 25 d., antradienis

Ambroozija Drėkinamasis RANKŲ KREMAS "INDRAJA" su gardenijomis


Noriu Jums papasakoti apie tobulo kvapo, aliejinės konsistencijos ir natūralios sudėties drėkinanti rankų kremą su gardenijomis iš Ambroozija. Aš jau pasakojau apie paslapčių dėžutę, kurią gavau iš Ambroozijos, bet šnekant apie visus produktus, noriu išskirti būtent šį kremą, jis man patiko labiausiai.
Gamintojo aprašymas:



Gardenijų Monoi de Tahiti kvepiantis rankų kremas gerai įsigeria į odą, ją minkština ir intensyviai drėkina, migdolų, kokosų aliejai rankas tausoja ir maitina.

Naudojimas:

Nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite ant rankų. Prieš naudojimą rekomenduojame atlikti odos jautrumo testą.

Sudėtis:

Išgrynintas vanduo, nerafinuoti kokosų, migdolų aliejai, Monoi de Tahiti (gardenijų), emulsiklis*, migdolų vaškas, konservantas*. * sertifikuota Eco-cert

Talpa: 30 ml.

Kaina: 8,50 EUR
 
Kur pirkti: www.ambroozija.lt

Įpakavimas:







Konsistencija:






Kvapas:








Mano nuomonė:

Tai labiausiai patikusi Ambroozija priemonė, nes tokios aliejinės konsistencijos ir tekstūros kremus aš tiesiog dievinu. "Indraja" kremo kvapas tiesiog tobulas, jis labai primena egzotinį Monoi De Tahiti aliejaus kvapą, tai lyg SPA procedūros namuose. Tiesą sakant, aš nelabai mėgstu riebius rankų kremus, bet šį kartą tokia tekstūra pliusas- labai gerai maitina rankų odą ir nagų odeles, aš tepu kremą nakčiai, o iš tyro mano rankos minkštos, švelnios ir pamaitintos. Pastebėjau, kad šio kremu galima tepti ir kūno odą, ypač gerai kremas veikia po depiliacijos, ramina ir švelnina sudirgusią odą. Rekomenduoju išbandyti, o aš viena reikšmiškai pirksiu pilną kremo įpakavimą.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig