2015 m. rugpjūčio 24 d., pirmadienis

ANNY Cruising in Miami


Kaip ir žadėjau, labai gražus ir vasariškas manikiūras. Aš jau seniai įsidėmėjau šios ANNY gražuolius, pagaliau nagų lakai buvo mano rankose, ir aš jau išbandžiau manikiūrą.



Gamintojo aprašymas:



Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11,27 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Spalvų pasirinkimas ir pavadinimai:


Taip kolekcija atrodo Kristianoje (Gedimino pr., Vilniuje)








Mano spalvos:





Teptukas:






Rezultatas:







Mano nuomonė:

Man atrodo, jau visi žino apie ANNY nagų lakus, labai didelis nagų lakų spalvų pasirinkimas, gera kokybė ir nelabai didelė kaina, plius pastoviai atnaujinamos kolekcijos. Šį kartą noriu papasakoti apie ANNY Cruising in Miami, lakų spalvos vasariškos, švelnios ir labai gražios, įdealiai tinka atostogoms, arba paįvairinti savo manikiūrą ofise (jeigu yra tokia galimybė). Mano pasirinkimas švelniai rožinė spalva City walk (visiškai kreminė spalva, be shimerio ir blizgučių, man užteko 2-jų sluoksnių idealiam manikiūrui) ir Gorgeous Beach Life (mėlynai žalsvos spalvos želė, permatomas, tačiau pilnam nago padengimui užteko 2 jų sluoksnių (jeigu reikia visiško nagų lako padengimo, būkite pasiruošusios lakuoti 3 sluoksnius, tačiau išdžiūsta sluoksniai labai greitai, jokių problemų dėl to tiktai nėra). Aš labai mėgstu derinti nagų lakų atspalvius tarpusavyje, taip jie atrodo efektyviau ir linksmiau. ANNY nagų lakai išsilaiko ant nagų apie 4 dienas, bet aš naudoju ir Base Coat ir Top Coat iš ANNY. Rekomenduoju atkreipti dėmesį į šią nuostabią kolekciją, juk vasara eina į pabaigą, o kai kam gal atostogos tik prasideda.


PR sample





SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig