2015 m. rugpjūčio 11 d., antradienis

ANNY Miss Burgundy 045


Tęsiame tamsių ir bordo atspalvių nagų lakų temą, noriu pristatyti labai gražų ANNY nagų laką Miss Burdundy. Aš labai dažnai derinu nagų laką prie drabužių arba prie makiažo, bet būna atvejų, kai sugalvoju ką apsirengti paskutiniu momentu, tada lakuoju nagus būtent šiuo atspalviu.





Gamintojo aprašymas:



ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11,27 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:






Rezultatas:




Mano nuomonė:

Niekam ne paslaptis, kad lygiai nulakuoti nagus tamsiu atspalviu labai sunku. Aš lakuoju nagus pati labai seniai, bet ir man kartais reikia pasistengti. Šnekant apie ANNY nagų laką, galiu pasakyti, kad spalva kaprizinga. Vienas sluoksnis gaunasi visiškai permatomas, antras išlygina spalvą, bet ne iki galo, jeigu reikia idealios spalvos - lakuojame trečią sluoksnį. Nuotraukose du sluoksniai, atrodo gerai, bet neidealiai. Šitas lakas iš visų mano turimų ANNY lakų džiūsta ilgiausiai, jeigu nenaudoti viršutinio sluoksnio,  iš ryto galima atsikelti su pagalvės raštu ant nagų, todėl viršutinis sluoksnis šiuo atveju yra būtinas. Lakas ant nagų išsilaiko apie 2-3 dienas, po to atrodo nelabai tvarkingai, todėl aš visada nuvalau. Didžiausias šio lako pliusas - jis nedažo nagų, nusivalo paprastai ir be problemų.
Spalva - bordinė želė, be shimmerio ir blizgučių. Man be galo patinka toks atspalvis, todėl nežiūrint į viską, aš lakuoju juo nagus labai dažnai.

PR Sample






SHARE:

2 komentarai

  1. Pamačiau Tavo nuotraukas ir pagalvojau, kad or man tokio reikia :D labai gera spalva!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tokios spalvos privalo būti kiekvienos kosmetinėje.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig