2015 m. rugpjūčio 14 d., penktadienis

Atsargiai, šalta!!!! ( Kosmetikos priemonės su šaldomuoju poveikiu)



Kai taip karšta, labai sunku normaliai dirbti, nes sunku net susikoncentruoti. Šiandien noriu priminti Jums apie produktus, kurie padeda ne tik atsipalaiduoti, bet ir turi šaldomąjį poveikį. Tokios priemonės paskutinį mėnesį naudojamos vos ne kiekvieną dieną, noriu savo rekomendacijomis pasidalinti su Jumis.






PUPA Del Doccia Drenante ne tik atgaivina, bet ir turi stiprų šaldomąjį poveikį, be šios priemonės aš negaliu užmigti. Naudojant priemonę rytais, dušo želė pažadina ir suteikia energijos. Vienas iš mano mėgstamiausių produktų.


Be priemonių nuo cellulito,  aš gyventi negaliu, bet naudoti priemones su šildomuoju poveikiu vasaros metu, tiesiog neįmanoma. Mano atradimas - Eveline Slim Extreme kūno serumas, aš dažniausiai jį naudoju irgi vakarais, po PUPA dušo želės. Jis turi tokį stiprų poveikį ir mentolio kvapą, kad kartais galima ir sušalti. Vienintelis minusas - sidabrinės spalvos blizgučiai sudėtyje. kam? Nesuprantu, nes celiulitas su blizgučiais atrodo tikrai ne kaip.


Mano rankinėje pastoviai yra Cleanic servetėlės, jas naudoti labai patogu ir paprasta. Cleanic Ice cooling servetėlės gerai atgaivina kūno odą keliaujant, jos labai švelnios ir neturi nei mėtinio, nei mentolio kvapo. Tobulos Cleanic Deo servetėlės gali būti naudojamos kaip dezodorantas, jos pašalina nemalonu kvapą ir stabdo prakaitavimą.


Atpalaiduojantį serumą iš Rituals reikia naudoti taip: priemonę reikia tepti ten, kur galima apčiuopti pulsą. Serumas turi labai stiprų mentolio kvapą ir šaldomąjį poveikį. Keliaujant į Rygą, aš šį stebuklą parodžiau visiems, dauguma net nežinojo, kad tokie nuostabūs produktai egzistuoja.




Paskutinis produktas mano rekomenduojamų  šaldančių priemonių sąraše - Artdeco lūpų blizgesys Glossy Lip Volumizer. Jis turi vos jaučiamą, bet labai malonu šaldomąjį poveikį, na ir savaime suprantama, vizualiai didina lūpas.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad naudojant šias kosmetikos priemones kartu, galima ir sušalti. O jus naudojate priemones su mentolių tam, kad nebūtų taip karšta?









SHARE:

3 komentarai

  1. O kur RASA violetinis anticeliulitinis gelis?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ten vos jaučiamas šaltukas, nuo eveline serumo galima ir sušalti. ;-)

      Panaikinti
  2. Labai padeda face ar body mist kovojant su karščiu. Atrodo lyg dezodaranto flakonėlis su vandeniu. Mačiau naujoje essence kolekcijoje atsirado, nebandžiau dar. Užsisakiau ekologiška dušo žele su mentoliu, bus matyt :). Apie pupos pirmą kart girdžiu reiks išbandyti. Yra šveitiklis iš natura siberica SPA šaldomasis.
    vidaja.lt

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig