2015 m. rugpjūčio 18 d., antradienis

Eco Hysteria dušo želė: Crazy Banana ir Sexy Dancer


Labas rytas, brangieji, man nelabai patinka rašyti apie tas priemones, kurių neįmanoma nusipirkti Lietuvoje, tačiau puikiai suprantu, jeigu bus galimybė, jau žinosite ko ieškoti parduotuvėje Rusijoje. Eco Hysteria - labai populiari kosmetikos linija, jos produktai pagaminti be SLS, naudojant natūralius ir ekologiškus ingridientus. Sudėtis nėra super natūrali, tačiau nieko blogo tikrai pasakyti negaliu. Šiandien pasakosiu apie dušo želes Crazy Babana ir Sexy Dancer.

Gamintojo aprašymas:





Eco Hysteria Crazy Banana



Aromatinė, tropinė ir įspūdinga dušo želė kiekvieną tavo kūno ląstelę pripildys uždegančia energija. Žaliųjų bananų ekstraktas suteikia odai lygumo ir stangrumo, afrikietiška kakava apsaugo odą nuo išsausėjimo ir aprūpina drėgme.

Sudėtis:



Talpa: 500 ml.

Konsistencija:




Eco Hysteria Sexy Dancer






Spindinti ir seksuali dušo želė (ar taip gali būti, nežinau, verčiu kaip rašo rusai), organinis kolos lapų ekstraktas gerai tonizuoja kūno odą, pačiūlio aliejus suteikia energijos, minkštumo ir švelnumo. Sviestmedžio aliejus gerai drėkina ir lygina kūno odą.

Sudėtis:



Talpa: 500 ml.

Konsistencija:





Mano nuomonė:

Maskvoje yra labai daug specializuotų gamintojo "Pervoe Reshenie" parduotuvių. Šio gamintojo asortimentas labai platus: nuo Planetos Organicos, Agafjos (visų linijų), Organic Garden,  Organic Beauty Farm, Organic Therapy iki Eco Hysteria. Švelniai tariant, gaminamų produktų be galo ir krašto. Pirmoji pažintis su brendu buvo čia, Lietuvoje, Elevitos parduotuvėje. Radau prie likučių plaukų šampūnus ir balzamus (jau greitai apie juos papasakosiu plačiau, tiesiog šiandien iš Maskvos atskrenda šampūnų papildymas ;-)), man jie labai patiko, todėl aš jau buvau pasiruošusi bandyti ir kitus siūlomus produktus. Maskvoje nusipirkau kelias dušo želes ir kūno šveitiklius.
Eco Hysteria produktų įpakavimas labai šiuolaikiškas, atrodo moderniai ir traukia dėmesį parduotuvėje. Priemonių kvapai ir pavadinimai irgi ne eiliniai, todėl norisi išbandyti.

Šiandien pasakoju apie labai patikusius dušo želes Crazy Banana - kvapas tiesiog tobulas, švelnus bananas su grietinėle, konsistencija kreminė, naudojasi labai taupiai. Rekomenduoju visiems, kas mėgsta bananus. Tiesiog tobulas produktas.

Kita 'seksuali' dušo želė su kolos lapų ekstraktu, kvapas iš vaikystės, Coca Colos Ciupa Ciups' o, nes tai ne tik kolos, bet ir vaisinis gumos kvapas. Man kvapas be galo patinka, konsistencija gelinė su daug auksinės spalvos blizgučių. Aišku, blizgučiai jokios reikšmės neturi, bet tikriausiai čia slepiasi seksualumo šaknys.

Apibendrinat noriu pasakyti, man patiko mintis, dizainas ir sudėtis (tikrai labai geri ir natūralūs ingridientai), patogūs įpakavimai ir priemonių kvapai. Suprantu, kad suku pagaminti išskirtinę dušo želę, nes realiai jos paskirtis prausti kūna, tačiau čia ir mintis, ir seksualumas, ir blizgučiai, ir kvapas. Rekomenduoju atkreipti dėmesį į šią produktų liniją jeigu būsite Maskvoje arba Rusijoje.


SHARE:

3 komentarai

  1. Svajonė ta bananinė dušo želė, įdomu kokia kaina.
    Lietuvoj mačiau kažkokią kitokią eurokose, kvepėjo kaip bananinė guma 😍😍

    AtsakytiPanaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Rusijoje kainos labai juokingos, kainavo apie 1,5 EUR, kūno šveitikliai po 3 EUR, šmpūnai ir kaukės po 2 EUR

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig