2015 m. rugpjūčio 4 d., antradienis

Fitokosmetik Organic Oil drėkinanti kaukė plaukams



Dar vienas mano pasakojimas šiandien apie Fitokosmetik plaukų kaukę su sviestmedžio aliejumi. Aš jau seniai nusipirkau šias kaukes, tačiau vis nebuvo laiko jas išbandyti. Nuo saulės ir plaukų dažymo mano plaukai tapo labai sausi, todėl aš prisiminiau apie turimas drėkinančias plaukų kaukes. Šiandien apie naujieną papasakosiu plačiau.





Gamintojo aprašymas:



Fitokosmetik kaukė visų tipų plaukams skatina plaukų augimą bei drėkina plaukus. Aktyvi kaukė pasižymi puikiomis atkuriančiomis savybėmis. Gerina plaukų struktūrą, skatina jų augimą, mažina skilinėjimą ir lūžinėjimą. Saugo plaukus nuo išsausėjimo, maitina, grąžina elastingumą, lengvina iššukavimą. Sudėtyje esantis rozmarinų aliejus stiprina plaukų šaknis, saugo nuo slinkimo, lengvina iššukavimą ir modeliavimą.

Naudojimas: tolygiai paskirstykite kaukę ant švarių drėgnų plaukų, palikite 3-5 min., nuplaukite vandeniu.
Talpa - 3*30 ml. (pakuotėje 3 kaukės po 30 ml.)
Kaina: 2,79 EUR

Kur pirkti: www.elevita.lt ir Eurokos parduotuvės

Įpakavimas:









Konsistencija:




Mano nuomonė:

Aš labai mėgstu ir vertinu geros kokybės rusišką kosmetiką, kainos nėra labai didelės, įpakavimas gražus, o sudėtis tikrai džiugina savo natūraliais komponentais. Todėl pamačius šitas kaukes lentynoje, išsirinkau būtent su sviestmedžio aliejumi, maitinti ir drėkinti savo sausus plaukus.

 Kaukių įpakavimas patogus, įpakavime 3 kaukės, patogu pasiimti su savimi. Minusas - kaina tikrai nėra labai maža, bet žiūrint į tai, kad kaukės sudėtyje organiniai aliejai kaina jau neatrodo tokia aukšta. Man buvo minusu tai, kad mano trumpiems plaukams kaukės vienam kartu per daug, dviems kartams per mažai. Siekiant geresnio rezultato, aš užtepiau daugiau kaukės ir laikiau ilgiau. Galiu pasakyti, kad visų tipų plaukams kaukė tikrai netinka, tik sausiems ir pažeistiems. Nes riebius plaukus kaukė dar labiau riebins. Kaukės kvapas natūralus, kvepia sviestmiedžio aliejumi ir  rozmarinu. Konsistencija nėra ypatinga tiršta, lengvai pasiskirsto ant plaukų, taip pat lengvai nusiplauna.

Rezultatas - plaukai tikrai gerai pamaitinti, nesipučia, gražiai blizga ir lengvai šukuojami. Aš naudojau kaukes jau du kartus iš eilės, kaupiamojo poveikio nėra, tačiau plaukai vizualiai atrodo žymiai geriau ir gražiau. Būtinai išbandysiu dar ir kitas kaukės, juk jų pasirinkimas tikrai labai didelis.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig