2015 m. rugpjūčio 16 d., sekmadienis

IKEA. Nauja ekspozicija ir meniu pristatymas



Vakar važiavau į Ikea tiesiog nusipirkti kelias žvakes, pasirodo jų kokybė labai gera ir kvapas gerai jaučiamas, išbandžiau jau labai daug įvairių, tačiau Ikea tai pats geriausias santykis tarp kainos ir kokybės, o patekau į naujos ekspozicijos ir naujo maisto meniu pristatymą. Pas mane įsijungė bloggerio mygtukas, ištraukiau telefoną ir padariau daug nuotraukų.


Prie pat įėjimo mus pasitiko virėjas su tradiciniais švediškais kukuliais. Pirmą kartą kai juos ragavau, niekaip negalėjau suprasti, nu kam prie mėsos padažo uogienė? Nesuprantu iki šiol, tačiau patys kukuliai labai skanūs, jeigu dar neragavote, drąsiai rekomenduoju.



O štai ir garsioji Bruknių uogienė:


Nauja ekspozicija:








Kitoje virtuvėje siūlė paragauti daržovių kukulius, kurie patiks vegetarams. Labiausiai man patiko padažas, tobulas.




Grįžtame prie baldų:


Tai mano svajonių kėdė, gaila, kad niekaip negaliu priderinti jos namuose.


Ikea ekspozicijos apgalvotos iki smulkmenų, čia siūlomas visas dizainas nuo bandų iki interjero detalių ir indų:











Šituos sausainius galima nusipirkti prie išėjimo Ikea maisto krautuvėlėje, skaniausi su kokosų drožle








Apibendrinat noriu pasakyti, kad visai netikėtai labai smagiai praleidau pusdienį ragaudama patiekalus ir desertus, apžiūrėjau visą naują ekspoziciją, namuose jau rašau sąrašus ko noriu. Nusipirkau kelias žvakes iš pavasario kolekcijos, ir likau labai patenkinta. Man aplamai patinka Ikea darbuotojų požiūris į klientą. Man niekada nepasakė, kad kažkuo negalima: nori pakeisti baldus - prašau, reikia pristatymo - prašom, norite valgykloje kito garnyro - prašom, vietoj uogienės reikia daržovių - prašom. Labiausiai nustebino, kad paskambino vadybininkė ir pasakė, kad seniai nepasiimu nuolaidų kortelės (aš apie ją jau seniai užmiršau, nes tokią pat kortelę turi vyras) ir pasiūlė man kortelę atsiųsti namo. Žodžiu, tobulas aptarnavimas ir požiūris į klientą.














SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-08-16 11:30

    Bruknių uogienėje esantis vit C padeda iš mėsos pasisavinti geležį, todėl skandinvijoje tas yra populiaru

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už komentarą ir paaiškinimą, tikrai nežinojau.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig