2015 m. rugpjūčio 28 d., penktadienis

Kiekvienos kosmetinės must have: „MAKE UP STORE“ šepetėlių muilas





Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, kol rašau labai ilgą straipsnį apie Make Up Store parduotuvę Vilniuje ir įvadinę makiažo pamoką, noriu pasidalinti savo atradimu, manau tokia priemonė turi būti kiekvienoje iš mūsų kosmetinėje. Šiandien šnekėsime apie šepetėlių plovimą ir Make Up Store muilą.




Gamintojo aprašymas:




Ypatingai gerai išplauna šepetėlius, tinka natūralaus plauko ir sintetiniams šepetėliams. Parduodamas kartu su muiline.

NAUDOJIMAS: šiltu vandeniu sudrėkinti makiažo šepetėlį ir švelniai patrinti į muilą. Atidžiai išskalauti ir palikti natūraliai išdžiūti.

Sudėtis:






Talpa: 120 gr.

Kaina: 16 EUR (taikoma 40% nuolaida)

Kur pirktiMAKE UP STORE parduotuvė Vilniuje


Įpakavimas:








Rezultatas:






Mano nuomonė:

Šepetėlius reikia plauti labai dažnai, jeigu darote makiažus ne tik sau, tai po kiekvieno naudojimo, jeigu darote makiažus tik sau, galima kiek rėčiau, tačiau jeigu naudojate Beauty Blander kempines, ją reikia plauti po kiekvieno naudojimo (ten kaupiasi ir dauginasi bakterijos, kurios gali būti spuogų atsiradimo priežastimi). Manau išvados aiškios, reikia priemonės, su kuria galima išplauti ir dezinfekuoti šepetėlius. Patikėkite, aš išbandžiau labai daug paprastų priemonių: skystas muilas, šampūnai ir pan.  - nesuteikia laukiamo efekto, šepetėliai neišsiplauna iki galo (kosmetinis riebalus nuo kreminės pudros, maskuojamos priemonės, vandeniui atsparaus pavedimo vistiek lieka). 

Make Up Store parduotuvėje aš įsidėmėjau muilą šepetėlių plovimui, kvapas labai malonus, muilas baltos spalvos, muilinė plastmasinė juoda, plius 40% nuolaida padarė savo. Kitą dieną aš jau ploviau savo šepetėlius, galiu pasakyti, rezultatas nustebino. Aš turiu baltos spalvos šepetėlius, kurios maniau išplauti po juodų šešėlių naudojimo tiesiog neįmanoma, kiek ploviau ir naudojau Inglot priemonę šepetėliams, jie ir likdavo pilkos spalvos (šešėlių) arba rudos (pudros). Make Up Store išplovė mano mėgstamiausius šepetėlius iki visiško baltumo, iš to džiaugsmo, aš perploviau savo kelis Beauty Blender kempines ir visus likusius teptukus. 
Kodėl man patiko ši priemonė: malonus kvapas, stilingas įpakavimas, nedidelė kaina, puikiai susitvarko su užduotimi, pašalina iki galo kosmetikos likučius ir kosmetinį riebalą, naudojasi labai taupiai, dezinfekuoja.  Rekomenduoju, muilas privalo atsidurti kiekvienos iš mūsų kosmetinėje.

PS. jeigu kamuoja spuogai, reikia pagalvoti ar teisingai plaunate kosmetikos šepetėlius.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig