2015 m. rugpjūčio 17 d., pirmadienis

Korres Multivitamin Compact Powder - kompaktinė pudra (spalva 42 N)



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien pradedame nuo atsiliepimo apie Korres kompaktinę pudrą. Po kelionės į Graikiją, aš pradėjau visiškai kitaip vertinti Korres kosmetiką, ji labai geros kokybės, jos gamybai naudojami ekologiški ingridientai, o kainos nėra labai jau didelės (Lietuvoje tai tikrai užkeltos).






Įpakavimas:










Sudėtis:



Talpa: 16 gr.

Kaina: 17  EUR (Graikija)


Spalva: Spalva 42N





Rezultatas:



Mano nuomonė:

Bandau paaiškinti apie pudrą savo žodžiais, nes oficialios informacijos aš neradau. Korres pudra skirta riebiai-kombinuotai odai, būtent tokiai kaip mano, ypač vasaros metu. Spalvų numeracija tokia N -neutralus atspalvis, W -šiltas atspalvis, R- rožinių pigmentų turintis atspalvis. Mano pasirinkimas - neutrali spalva, taip lengviau derinti prie kreminės pudros atspalvio. Korres dekoratyvinės kosmetikos įpakavimai labai minimalistiniai, pudros - baltos spalvos plastikinis įpakavimas su mažu Korres kompanijos logo, yra veidrodis ir kempinė. Naudojant kempinę, pudros sluoksnis gaunasi labai jau storas ir miltinis, todėl aš naudoju tik teptuką. Pudra suteikia veidui matiškumo, tačiau veidas atrodo labai natūraliai. Šnekant apie maskavimą, jis labai geras. Jeigu naudoti pudrą su kempine, o po to papurkšti makiažą fiksuojantį priemonę (tam, kad nuimti miltinį sluoksnį), kreminės pudros naudoti nereikia, veidas bus pakankamai pamaskuotas, o makiažas išsilaiko apie 6 valandas. Aš pudrą naudoju su teptuku, tiesiog lengvai sutvirtinti jau esamą makiažą.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad Korres kosmetika man labai patiko, turint galimybę, išsirinksiu sau dar ką nors.



SHARE:

2 komentarai

  1. Man atrodo truputi ji tau per balta, arba cia irgi del apsvietimo taip atrodo :) Bet siaip dengimas tai labai grazus!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, atrodo kiek per šviesus, bet panaudojus brozninę pudrą, arba skaistalus, viskas atrodo tobulai. Kokubė tikrai labai gera ir verta dėmesio. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig