2015 m. rugpjūčio 22 d., šeštadienis

MAC Electric Cool SuperWatt akių šešėliai


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu papasakoti apie labai įdomios tekstūros MAC akių šešėlius. Noriu pasakyti, kad MAC kosmetika skirta profesionalams (tai reiškia, kad kažkokios makiažo atlikimo žinios ir pagrindai turi būti, arba reikia rinktis su konsultantais bazinius produktus),  tai labai įdomios ir neįprastos šešėlių tekstūros ir naudojimo būdai. Iki MAC aš tikrai nežinojau apie Fiksuojančias makiažą dulksnas ir naudojimą. Šį kartą šešėlių tektūra dar įdomesnė.








Pasinerkite į itin sodrią spalvą!!!!
Elektrizuoti pigmentai susimaišo su efektingu šerkšnu,
perduodami maksimalią galią 16-ai atspalvių, kurie slysta oda,
sukurdami kreminio švelnumo ir lengvo prisitaikymo pojūtį.
Tik palietusios minkštą, elastingą priemonę, būsite apgaubtos 
jos stulbinama susiliejimo galia ir ypatingu spalvų sodrumu. 
Kurią spalvą renkatės?

Spalvų pasirinkimas:


Kaina: 20 EUR

Kur pirkti: PC Akropolis, PC Panorama, Douglas, Vilniuje


Taip atrodo stendas PC Panorama, Vilnijje


Sudėtis:





Įpakavimas:





Mano spalva:



O taip šešėliai atrodo po kelių naudojimų, jų tekstūrą mes su Jumis dar aptarsime








Rezultatas:

Su juodos spalvos MAC pieštuku (patarimas, pradžioje išsklaidyti pieštuko spalvą, o tik tada tepti šešėlius, nes šešėliai sunkiai sklaidosi)






MAC šešėliai SOLO, naudojamas tik juodas gelinis akių pavedimas







Mano nuomonė:

Kaip aš jau rašiau, tai dar vieni labai įdomios ir neįprastos tekstūros šešėliai. Man kažkaip atrodė, kad visi MAC šešėliai, tai tiesiog šešėliai, tik atspalviai skirtingi, pasirodo kad ne. MAC Electric Cool šešėliai - tai kreminiai šešėliai, bet jų konsistencija pusiau gelis, pusiau kremas, pusiau šešėliai. Jie labai minkšti, gerai perduoda spalvą, tačiau sunkiai tušuojami. Iš pastebėjimų: beveik nedraugauja su kitomis akių makiažo priemonėmis (pieštuką reikia skaidyti prieš šešėlių naudojimą, nes toliau kažką pakeisti bus labai sunku). Šešėliams nereikalinga makiažo bazė ir teptukas, aš išbandžiau juos tepti visais įmanomais teptukais, kol nesupratau, kad geriausias variantas - pirštais, taip galima reguliuoti spalvos intensyvumą, nuo ryškiai auksinės iki vos matomų auksinių akcentų. Šešėliai laikosi ant akių labai ilgai, nors buvo labai karšta, mano makiažas išsilaikė visą dieną. Man labiausiai patiko naudoti šios šešėlius kaip makiažo akcentą, taip jie atrodo gražiai ir skoningai.

PR sample


SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig