2015 m. rugpjūčio 15 d., šeštadienis

MAC Le Disco Collection akių šešėliai Can't Stop Don't Stop ir makiažas (naujas makiažas naudojant MAC FIX+)


Niekada negalvojau, kad apie MAC parašysiu neigiamą atsiliepimą. Man be galo patinka jau išbandytų priemonių tekstūros ir spalvos, tačiau mes su jumis susirinkome čia tam, kad aptarti viską atvirai. Aš labai norėjau išbandyti šią šešėlių kolekciją, spalvos man pasirodė labai ryškios ir su blizgučiais, kodėl ne? Tokios puikiai tinka vakariniam makiažui. Tai kas gi blogai? Pigmentacija. Šiandien apie apie šešėlius šnekėsime plačiau, parodysiu kas gavosi ir kokio rezultato aš tikėjausi.

PS. Pasirodo, mes ne visada tiklsiai žinome kaip naudoti vieną ar kitą kosmetikos priemones. Naujas makiažas naudojant MAC FIX+ ir super rezultatas.




Gamintojo aprašymas:




Spalvų pasirinkimas:







MAC Le Disco kosmetikos stendas PC Akropolis, Vilnius


Įpakavimas:






Spalva: Can't Stop Don't Stop




Rezultatas ant akių:

Aš tikėjausi kitokios spalvos ir pigmentacijos, taip pat, specialiai nenuvaliau paakių zonoje blizgučių. Šešėliai ir blizgučiai nuo jų byra.



Sutinku, jeigu nesitikėti daug, spalva su lengvu violetiniu švytėjimu atrodo gerai, tačiau juk tai Le Disco kolekcija.


Su Makiažu:




O dabar pasiimame į rankas MAC Designer Purple Pearlglide Intense ryškiai violetinės spalvos MAC pieštuką, ir pasiekiame tokio efekto, kokio norime:


Nuvalome blizgučius paakių zonoje, ir gauname rezultatą:



Mano nuomonė:

Man atrodo viskas matosi nuotraukose, jeigu nenorėti labai intensyvios spalvos, šešėliai tikrai patiks, blizgučiai nusivalo labai lengvai ir nenudažo paakių zonos (o būna ir taip), tačiau man šešėlių pigmentacija pasirodė per silpna, aš tikėjausi daugiau spalvos ir daugiau galimybių. Juk tokios spalvos šešėliai naudojami vakariniam makiažui, todėl norisi ryškaus akių makiažo varianto. Būtent tai aš gavau su MAC pieštuku. Labai gerai tušuojasi, ryškus pigmentas, laikosi ant akių visą dieną, o svarbiausiai, mano spalvos pasakiškos. Ar rekomenduoju pirkti šios šešėlius? Manau kad ne, o vat į MAC pieštukus rekomenduoju atkrepti dėmesį.

PS. ačiū labai už pasiūlymą išbandyti šiuos šešėlius su MAC  Prep and Prime, Fix+, taip jie atrodo žymiai ryškiau, pasirodo šios produktus reikia naudoti kartu, Aš galvojau, kad tai tiesiog makiažo fiksavimas.


Na ir rezultatas:




Pagaliau spalva atrodo taip, kaip ir turi būti, pasirodo šios šešėlius reikia naudoti tik šlapiuoju būdu, kitaip nei spalvos, nei blizgučių nesimato. Ar aš laiminga? O taip,  dabar šešėlių atspalvis tobulas.  Superinis rezultatas. Ačiū labai už komentarus.




PR Sample (šešėliai), pieštuką pirkau pati.














SHARE:

6 komentarai

  1. O man tai visai nieko. Ta stipri bordinė pigmentacija rizikingas reikalas... Man tokia geriau :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia jau skonio reikalas, tačiau visada laukiau ir laukiu iš MAC super kokybės. Pasirodo taip ir yra, tiesiog kartais mes nežinome kaip tai naudoti.

      Panaikinti
  2. Pabandykit purkst sepetuka mac fix plus arba bet kokiu veido vandenuku! Tokiu seseliu pigmentacija islieja geriau kai naudojamas slapias aplikacijos budas! Tas pats galioja visiems Mac ar Inglot pigmentams!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už komentarą, tikrai padėjo. Gavosi super. ;-)

      Panaikinti
  3. Man labai graži ta prigesinta violetinė :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vieni šešėliai ir daug naudojimo būdu. O kaip tavo šalios spalvos? Pigmentuoti? Ryškesni negu mano?

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig