2015 m. rugpjūčio 22 d., šeštadienis

Naujos Kosmados atodarymas ir makiažas su Make Up Factory kosmetika


Aš stengiuosi nepraleisti naujienų, renginių ir galimybės pasidaryti makiažą. Vakar vakare, aš apsilankiau naujojoje Kosmada parduotuvėje PC Akropolis, Vilniuje. Parduotuvė labai graži ir stilinga, aš padariau labai daug nuotraukų, o makiažas su Make Up Factory kosmetika, tai puiki proga susipažinti su naujienos, išbandyti naujus atspalvius ir kosmetikos priemones.





Nauja ir stilinga KOSMADA jau atvėrė duris Vilniaus Akropolyje!
Kviečiame apsilankyti nes būtent čia rasite plačiausią kosmetikos ir parfumerijos asortimentą!
Visada patrauklios nuolaidos, stilingas interjeras, profesionalūs, savo darbą mylintys konsultantai – toks yra naujosios KOSMADA devizas!
Šį savaitgalį Vilniaus AKROPOLIO KOSMADOJE Jūsų lauks nemokami MAKE UP FACTORY express makiažai, TRIGUBOS NUOLAIDOS visam asortimentui ir vertingos dovanos perkantiems!




Kaip neįprasta atrodo lūpų dažų ir nagų lakų stendai. Dabar jeigu reikia kažkokio konkretaus atspalvio, nereikia lakstyti nuo stendo iki stendo, prie vieno galima palyginti atspalvius ir išsirinkti tinkamą.

Aš labai daug laiko praleidau prie ANNY nagų lako stendo, čia kai kuriems atspalviams taikomos nuolaidos.





Makiažas su Make Up Factory kosmetika. 

Taip atrodo visažisto darbo vietą, kiek čia smagių ir įdomių kosmetikos priemonių


Veidas prieš:

Aš nebijau fotografuotis be kosmetikos, svarbu tinkamai prižiūrėti savo veidą,  tada veido oda bus labai graži ir spindinti. (pas mane padarytas akių linijos permamento makiažas, praėjo jau beveik penki metai, o jis vis dar gerai laikosi)


Makiažą pradedame nuo makiažo bazės, taip makiažas laikysis ilgiau


visažistė pasirinko Make Up Factry CC kremą, aš jau esu bandžiusi šį stebuklą, tik negalėjau jo įvertinti iki galo, nes atspalviai buvo vis ne mano. Šį kartą spalva man tiko idealiai, o padengimas labai lengvas (maskavimas vidutinis), su juo veidas atrodo labai gražus ir gaivus.


Fiksuojame veido toną su Make Up Factory mineraline kompaktine pudra


Piešiame antakius, visažistė naudoja tamsiausią atspalvį:


Pereiname prie akių makiažo:

naudojame Make Up Factory akių makiažo bazę (aš turiu tokią namuose, tobulas produktas, nes su ja bet kurie šešėliai laikosi visą dieną)


Mes nusprendėme išbandyti naujieną: Make Up Factory naujus akių šešėlius. Spalvos tobulos, pigmentacija labai gera, aš jau irgi spėjau iškišti savo pirštus. Smagu, kad paletėje yra ir matiniai, ir spindintys atspalviai.

 Tai ryškiausių atspalvių Make Up Factory paletė, man labiausiai patiko bordo ir mėlyni atspalviai




Pašviesinti akių voką ir kamputį naudojame keturių spalvų Make Up  Factory šešėlius, nes naujųjų šešėlių baltas atspalvis visiškai matinis.


Paryškiname blakstienų liniją su Make Up Factory Calligraphic liner (rudos spalvos)


Blakstienų tušas All in One mascara, tušas gerai nudažo kiekvieną blakstieną, suteikia apimties ir ilgio:


Veido kontūravimui naudojome naujus matinius Make Up Factory skaistalus, juos galima palyginti su MAC Harmony ir Dolce Gabbana Tan


Skruostams paryškinti naudojome bronzinę pudrą iš vasaros kolekcijos:


Suteikiame veidui spalvos su Make Up Factory skaistalais:


Lūpoms naudojame Matinius lūpų dažus. Man jie labai patiko, nes spalva labai ryški, o rezultatas tiesiog tobulas:


pagaliau rezultatas:




Dienos šviesoje makiažas atrodo tobulai:




Apibendrinant noriu pasakyti, kad man be galo patiko Make Up Factory CC kremas, naujieji šešėliai ir matiniai lūpų dažai. Priminu, kad vis1 rugpjūtį švenčiame Make Up Factory  10 metų Jubiliejų, ta proga Visam asortimentui taikomos net iki 30% NUOLAIDOS!  Man makiažas išsilaikė iki vėlyvo vakaro, sulaukiau labai daug komplimentų. Būtent taip galima išsirinkti priemones, kurios tinka būtent tau, išbandyti kaip kosmetika atrodo ant tavo veido ir kaip tinka prie veido odos tipo. Rekomenduoju apsilankyti ir pasidaryti makiažą, skirkite  laiko sau ir būkite gražios.


































SHARE:

4 komentarai

  1. Jums labai tinka antakių šešėlių spalva!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai gražus makijažas. Ir antakiai, klausyk, tobuli :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi labai patiko, aš išbandžiau labai daug įvairių makiažų, bet šitas atrodo tobulai. Aš jau įsidemėjau priemones, kuriomis dažė, būtinai išbandysiu priemonę antakiams.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig