2015 m. rugpjūčio 5 d., trečiadienis

Savaitės atradimas: Airwick Multicolour aromatinė žvakė


Vakar Drogas parduotuvėje nusipirkau stebuklą, spalvą keičiančią Airwick žvakę. Jas radau Instagram puslapyje, nuotraukos buvo tiesiog stulbinamos. Šiandien savo atradimu noriu pasidalinti ir su Jumis, gal jus kaip ir aš, nežinojote, kad yra būtent tokios žvakės.






Įpakavimas:







Kaina: 3,20 EUR su 30%nuolaida Drogas parduotuvėje

Kur pirkti: Drogas, Maxima

Rezultatas:



Mano nuomonė:

Nu ką čia ir pasakysi, rezultatas tobulas. Tamsoje žvakė keičia atspalvius nuo mėlyno iki geltono ir rožinio. Grožis nerealus, o kvapas tiesiog pasakiškas. Suprantu, kad tai Airwick Kalėdinė kolekcija, nes kvapas obuolių ir cinamono, ant žvakės pavaizduotos snaigės, man tai man neturėjo didelės reikšmės. Svarbu spalvų terapija, nuostabus kvapas ir nedidelė kaina. Šiandien ieškojau informacijos apie tokias žvakės, pasirodo yra įvairių kolekcijų ir skirtingų kvapų. Tai bus ne paskutinė mano AIRWICK žvakė, nes jos tikrai tobulos. Rekomenduoju




SHARE:

2 komentarai

  1. Niekada neužkliuvo akyse tokia žvakė :) O esu gi tokia aromatinių žvakių manjakė :D Mano nerealiausias atradimas yra Max Benjamin žvakės. Kažkada džiaugiausi tokią gavusi dovanų iš UK. Dabar didelį asortimentą atradau http://www.naminukas.lt/namu-jaukumui/kvapai/aromatines-zvakes/. Nerealus reikalas!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Niekada neužkliuvo akyse tokia žvakė :) O esu gi tokia aromatinių žvakių manjakė :D Mano nerealiausias atradimas yra Max Benjamin žvakės. Kažkada džiaugiausi tokią gavusi dovanų iš UK. Dabar didelį asortimentą atradau http://www.naminukas.lt/namu-jaukumui/kvapai/aromatines-zvakes/. Nerealus reikalas!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig