2015 m. rugpjūčio 12 d., trečiadienis

Savaitės atradimas: Saflora Kietas kūno aliejus citrus ir medus


Daugelis bloggerių jau išbandė stebuklingus Saflorą natūralius kūno, veido, plaukų priežiūros produktus. Aš ne išimtis, mano pasirinkimas kūno šveitiklis, plaukų aliejus (bandau atgaivinti savo plaukus) ir kietas kūno aliejus. Manau kietasis kūno aliejus tikrai gali vadintis "Savaitės atradimu", nes ir įpakavimas, ir kvapas, ir sudėtis, ir poveikis man be galo patiko.







Gamintojo aprašymas:


Kvapas: šviežias, citrusinis su medaus nota.

Kietas kūno aliejus - prabangi priemonė puoselėti odą, kremas tirpstantis tik prisilietus prie odos. Jis pasakiškai minkština ir drėkina odą, o lengvas ir malonus aromatas lydės Jus visą diena!

Rekomenduojama naudoti kasdien po dušo ir vonios. Gali idealiai pakeisti rankų ir kūno kremą. Kad rankų oda taptų minkšta, pakanka tą gabaliuką kurį laiką palaikyti rankose. Jis saugo nuo UV spindulių, maitina, ramina, regeneruoja odą, gerina jos elastingumą.

Pagamintas iš subalansuoto ekologiškų nerafinuotų kakavos, sviestmedžių, simondsijų aliejų ir bičių vaško mišinio. Sudėtis iš 100% ekologiškų sertifikuotų ingredientų.

Naudojimas: Kaip išvengti sausos ir šiurkščios odos ir gauti efektą maudymosi šiltoje pieno vonioje? Paimti gabalėlį kieto aliejaus, šiek tiek pašildyti rankose ir masažuojamaisiais judesiais švelniai tepti odą.

Nenaudokite prieš išeinant į atvirą saulę! Didina odos jautrumą UV spinduliams dėl esančių sudėtyje bergamočių ir apelsinų eterinių aliejų. Nebūkite saulėje keletą valandų po masažo su šiuo aliejumi. Geriausia naudoti vakare.

Sudėtis:





Talpa: 170 gr.

Kaina: 12,09 EUR

Kur pirkti: www.saflora.lt

Įpakavimas:











Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo širdutės formos kietojo aliejaus sudėties - vien natūralūs ir labai vertingi aliejai, kurie puikiai drėkina, maitina ir švelnina kūno odą. Per tokius karščius sudėtis gali būti kiek sunki, tačiau ruduo jau ne už kalnu, toks kūno aliejus labai gerai maitins kūno odą. 

Kvapas tobulas - medus ir citrusiniai vaisiais, iš karto prisiminu arbata su medumi ir citrina, kai labai salta, o tu bandai pašildyti rankas karštu puodeliu gėrimo. Kvapas malonus, nelabai stiprus, tačiau lieka ant kūno labai ilgai. Po naudojimo, mano drabužiai net kvepia būtent šio aliejumi.

Įpakavimas plastikinis, tačiau tai neturi aplamai jokios reikšmės, nes aliejus širdučių formos, (taip miela ir faina),  konsistencija minkšta, nuo kūno šilumos greitai tirpsta ir virsta aliejumi. Susigeria apie 5-10 minučių, aš naudoju po vonios procedūrų. Man užtenka vienos širdutės  - vienam kartui, todėl aliejų labai patogu imti su savimi į keliones.

Apibendrinat noriu pasakyti, tobulas produktas. Rekomenduoju išbandyti ne tik kietą aliejų, bet ir kūno šveitiklį širdučių formos su prieskoniais.


PR sample







SHARE:

5 komentarai

  1. Nerealiai atrodo tos širdutės, reikės ir man išbandyti!

    AtsakytiPanaikinti
  2. O įdomu, ar tas aliejus šiaip neišsileidžia? Jei, tarkim, karšta? Nes įsimestum į kosmetinę, o jis patežtų - būtų ne kažką... Kaip kokosų aliejus - šiaip kietas, bet kai šilta, tampa skystu...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinok, pas mane mašinoje ištirpo Chanel lūpų dažai ir Maybelline Baby Lips blizgis, aliejus savaime suprantama irgi ištirptų per tokius karščius, o jeigu oras šaltesnis išsilaiko gerai.

      Panaikinti
  3. Manau liksi labai patenkinta, nes nerealus kvapas ir poveikis.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig