2015 m. rugpjūčio 18 d., antradienis

Syoss renew7 intensyvi plaukų kaukė


Taip jau gavosi, kad mama atidavė man Syoss plaukų laukę ir purškiklį, nes tokių priemonių nenaudoja, jos plaukai ir taip riebūs, o aš labai džiaugiuosi galimybe išbandyti Syoss produktus, ir įvertinti, kodėl jie surenka tiek neigiamų atsiliepimų.




Gamintojo aprašymas:


Syoss renew7 intensyvi plaukų kaukė

Sumažina plaukų lūžinėjimą
Apsaugo plaukų galiukus
Suteikia plaukams elastingumo
Maitina
Švelnina
Atkuria šiurkštus , nepaklusnius plaukus
Palengvina iššukavimą
Suteikia plaukams žvilgesio
Tinka sausiems ir pažeistiems plaukams

Sudėtis:



Talpa: 250 ml.


Įpakavimas:






Konsistencija:

Baltos spalvos su auksinės spalvos blizgučiais, tik dabar pastebėjau, nes žiūrint paprastai, jų nesimato









Mano nuomonė:

Tiesą sakant, ėjau bandyti šią kaukę su nerimų, visgi blogi komentarai ir atsiliepimai veikia. Ką galiu pasakyti, nieko blogo nei man, nei mano plaukams tikrai neatsitiko.
 Įpakavimas atrodo labai gražiai, juodos spalvos su auksu, parduotuvėje pristatoma kaip naujieną. Kvapas saldus ir pakankamai malonus, ant plaukų nelieka. Konsistencija kreminė, nėra labai riebi, susigeria į plaukus, šeip nesimato, bet yra auksinės spalvos blizgučiai (tikriausiai jie turi suteikti plaukams spindesio). Aš laikiau kaukę ant plaukų apie 5 minutes, kitą kartą laikiau ilgiau, tačiau poveikis toks pat.
Poveikis: kaukė tinka sausiems ir pažeistiems plaukams, manau kitiems tikrai ne, nes gali riebinti. Po naudojimo mano plaukai buvo pamaitinti, tačiau prarado apimtį (man tai nėra svarbu, man patinka švelnūs ir tiesūs plaukai), gražiai blizgėjo ir juos buvo labai lengva šukuoti. Panaudojus kelis kartus iš eilės, supratau, kad plaukai jau prisotinti, atrodo riebūs ir ne taip gražiai, kaip pirmą kartą. Išvados: kaukės pastoviai naudoti negalima, tai SOS priemonė. Dar niekaip negaliu suprasti, priemonės aprašyme rašoma: reikia naudoti šampūną, balzamą ir kaukę. Čia viską reikia naudoti kartu?

Apibendrinat noriu pasakyti, kad priemonės nėra blogos, taip, tikrai ne profesionalaus naudojimo, kaina yra kiek per aukšta, nes tokios pat priemones galima nusipirkti iš Gliss Kur (efektas ant plaukų irgi labai panašus), tačiau kam patinka, kodėl ne. Svarbu per daug nesitikėti, skaityti įdėmiai aprašymus ir naudojimo instrukciją.

Ar aš išbandyčiau ką nors dar iš Syoss priemonių? Tikrai taip, vienintelė priemonė surinkusi daugiausiai geriausių atsiliepimų forumuose - aliejus plaukams.









SHARE:

7 komentarai

  1. Aš irgi išmėginau kelias priemones iš SYOSS (ketinu vis blog'e aprašyt, bet neprisiruošiu...). Tai labai labai užskaitau plaukų laką ir apsaugantį purškiklį nuo karščio, ranka nekyla naudoti ką nors kitą. :) O tuo tarpu nepatiko nė vienas bandytas šampūnas ir dar apimties suteikiančios putos. Tai patirtis su SYOSS tokia 50/50. :D Bet, manau, reikės gyvenime ir dar ką nors iš ten išbandyti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kaip atrodo priemonė nuo karščio? Nes kažkokį purškiklį atrodo turiu, tačiau man nelabai. dar man įdomiai labai atrodo plaukų lakas su Kreatinu. Labai norisi išbandyti, bet kol mažai atsiliepimų, tai baisu. ;-)

      Panaikinti
    2. Tiesiog suvedus į google "syoss heat protect spray" išmes tokį butelaitį su purkštuku ir rožiniais užrašais, tai pas mane tas. Dabar pasidarė įdomu, ar pas tave irgi tas, kad jau nepatiko... :) O dėl plaukų lako - jei nuspręsi išbandyti, tai labai lauksiu atsiliepimų. :)

      Panaikinti
    3. Ne, pas mane kitos, toks oranžinis skystis, o buteliukas permatomas. ;-) Nu bandysime, nes reikia lko, o šitas atrodo patraukliausiai, dabar ir nuolaidos Droge

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-08-18 12:32

    Labas, Aliona. Gal naudojai is siuos serijos sampuna? kokie tavo atsiliepimai? nes as po pirmo naudojimo vos neverkiau nuo rezultato..... ;c plaukai kaip siaudai, ziauriai atrode..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vat šampūno nebandžiau, turiu dar purškiamą priemonę, tačiau plaukams nelabai patinka. o kas po šampūno buvo? Iššsukuoti neįmanoma?

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2015-08-19 09:53

      Na jie buvo ziauriai sausi, atrode kaip siaudai. na arba net kaip mazos antenos ant galvos. :D Liesdama juos buvo nemalonu. Nu zodziu siaubas.. :c

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig