2015 m. rugpjūčio 15 d., šeštadienis

Vasara ant mano nagų



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, jau vasara eina į pabaigą, todėl noriu pasidalinti savo mėgstamų nagų lakų sąrašu, kuriais lakavau savo nagus būtent šią vasarą. Mano pasirinkimas: šviesiai mėlynos, žalios ir pastelinių spalvų nagų lakai, taip pat negalėjau apsieiti be raudonų ir koralinių atspalvių. Žiūrime nuotraukas...



Pradedame nuo labai vasarišku ANNY nagų lako atspalvių:



Šitas ryškiai mėlynas gražuolis puikiai tinka prie mano drabužių 



Oranžiniai raudonas ANNY nagų lakas iš vasaros Fashion Bloggers in the city kolekcijos, kaip tokią kolekciją galima praleisti?



Kartais nuo karto, aš vis ištraukiu Chanel nagų laką iš savo kolekcijos ir palakuoju nagus, dabar darau tai žymiai rečiau, nes Chanel lakų kokybė nėra ideali, o gražius atspalvius galima rasti ir prie ANNY, ir prie kitų gamintojų stendų. Tačiau mėgstamiausi atspalviai vis gi yra:





Artdeco šviesiai mėtinės spalvos lakas idealiai tinka prie įdegusių rankų:


Oriflame nagų lakų kokybė stebina gerąja prasme, spalvos labai gražios, kokybė gera. Mano mėgstamiausios šios vasaros spalvos:




Catrice šios kolekcijos nebuvo Lietuvoje, tačiau gavau siuntinį iš Vokietijos su norimų lakų atspalviais. Labai gražios, pastelinės spalvos ir matinė lakų tekstūra. Minusas - labai trumpai laikosi ant nagų.




Flormar turi labai didelę nagų lakų atspalvių paletę, mano mėgstamiausia linija - Wet Look, labai gražios spalvos, gerai išsilaiko ant nagų. O apie sidabrinius shimerio konsistencijos lakas vienas iš mano mėgstamiausių.



Tokia buvo vasara ant mano nagų.... O kaip nagus lakavote Jus?












SHARE:

2 komentarai

  1. Ta žalsva iš Artdeco ir ANNY tamsiai mėlyna - nuostabios!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš visą vasarą ieškojau idealaus balto lako, bet taip ir neradau :D Vieni per skysti, kiti per tiršti, vieni atrodo kaip guašas, kitų išvis nesimato. Vieni per balti, kiti jau per nudiniai. O Chanel Allegoria, nors spalva jau netoli idealo, prastai laiko. Žo, nagų lakų prasme ne vasara, o tragedija :D Daugiausiai naudojau nagų stipriklį :D

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig