2015 m. rugsėjo 14 d., pirmadienis

Anastasia Beverly Hills Clear brow gel


Šiandien suplanavau Jums dar papasakoti apie Anastasia Beverly Hills Clear brow gel (bespalvį antakius fiksuojantį gelį). Apie Anastasia Beverly Hills antakių priemones galima šnekėti ilgai, kiekvienas bloggeris turi savo kosmetinėje šias populiarias priemones, tačiau ar jos vertas savo kainos? Bandysime aptarti.




Anastasia Beverly Hills antakių priemonių pasirinkimas alabai didelis: geliai, pieštukai, vaškas, šešėliai ir pamada



Taip atrodo Make My Day Anastasia Beverly Hills priemoinių stendas, kainos nuo 20 wiki 24 EUR, paletės kainuoja brangiau.





Įpakavimas:





Sudėtis:





Mano nuomonė:


Aš turiu Anastasia Beverly Hills Clear brow gel - tai permatomas gelis, kuris užfiksuoja antakių formą. Jo vieno aš kol kas naudoti negaliu, nes man reikia koreguoti antakių forma arba pieštuku, arba geli, arba šešėliais. Šnekant apie Anastasia Beverly Hills priemonių antakiams pasirinkimą, jis milžiniškas. Nėra ko slėpti, šios priemonės labai populiarios, smagu, kad jas jau galima nusipirkti Lietuvoje, kol kas tik Vilniuje, tačiau manau jeigu parašyti asmeninę žinutę, merginos nusiųstų priemonė bet kur. Kainos nėra labai didelės, man pigiau pirkti Lietuvoje, negu pas tarpininkus iš JAV, todėl tikrai rekomenduoju.

Šnekant apie mano antakių želę, čia stebuklų nėra, permatomos spalvos, stipraus fiksavimo gelis, šepetėlis patogus, gerai pašukuoja antakių plaukelius, užfiksuoja juos visai dienas. Vienintelis minusas - labai aitrus, nemalonus priemonės kvapas. Aš labai noriu antakių pomados (nežinau net kaip išversti į lietuvių kalbą, tegul tai būna spalvotas gelis) ir šešėlių blonde atspalvio. Ar būtinas kosmetinėje bespalvis gelis? Jeigu jūsų antakiai tobulos formos, tada taip, jeigu kaip ir mano, tada rekomenduoju spalvuotą gelį, šešėlius arba pomada (priemonė ne tik koreguoja formą, bet ir užfiksuoja plaukelius, unikali priemonė du viename)



PR sample





SHARE:

5 komentarai

  1. Kažin ar laikytų, kaip aš sakau, tris antakių plaukus - šiaip dažau dažais kas dvi savaites, plaukeliai reti, bet man to pakanka, nes plaukai ir veidas šviesūs, tai lb tankiais antakiais atrodyčiau hmm.. įdomiai :)) Tai ieškau tik fiksacijos, bet ar laikytų ta fiksacija mažai plaukelių?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mano antakiai irgi probleminiai, tačiau laiko gerai. Bet kokiu arvėju rekomenduoju išbandyti parduotuvėje, gal verta pirkti spalvotą gelį? kad kažkiek ir spalvą suvienodinti? Bent jau man aktualiau spalvotos priemonės. Aš naudoju Inglot gelį, po to prašukuoju ir sutvirtinu šio geliu.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Laukiau šios tavo apžvalgos, tikrai labai smalsu, ar produktai verti savo kainos! Aš vis dėlto irgi labiau linkusi žvalgytis į priemones su spalva, nes naudoti vien tik bespalvio negaliu, reikia ir paryškinti, ir spalvą suteikti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi už priemones su spalva, išbandžiau per pristatymą antakių gelį Karamel atspalvio, man reikia antakius šviesinti, patarimas buvo toks - pripudtinti švelniai antakį, o tik po to perbraukti su geliu. Rezultatas man labai patiko, tačiau tai tik pirmas įspūdis.

      Panaikinti
  4. As turiu seselius, tobuli :) labai patinka, kad galima tom dviem spalvom paderinti intensyvuma, antakiu spalva koreguoti pagal veido idegi, makiazo ryskuma. Pries tai buvau nusipirkusi pomada, si labai nepatiko, sudetinga naudoti, reikia terliotis, pirma tepti ant rankos, man kasdieniam naudojimui pasirode labai nepatogu. Ir rezultatas buvo nekoks, bet tikriausiai igudus pavyktu kaip youtuberems :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig