2015 m. rugsėjo 2 d., trečiadienis

ANNY nagų lakas: spalva 149 Forever Young


Gražaus antradienio ryto, brangieji, šiandien noriu papasakoti dar apie vieną ANNY nagų laką, kuris priklausomai nuo apšvietimo keičia savo atspalvį ant nagų. Tai jis šiltai rudas, tai daugiau persikinės spalvos, tai raudonų plytų atspalvio. Dar mane sužavėjo spalvos pavadinimas: Forever young. Kaip iš tos dainos: Forever young, I want to be... Forever young. Manau su tokiu laku viskas įmanoma, tačiau tai mano manymu spalva, kuri jaunina rankas.





Gamintojo aprašymas:





Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11,27 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:








Rezultatas:









Mano nuomonė:

Tai tobuliausios konsistencijos ANNy nagų lakas - man užteko tik vieno sluoksnio tam, kad gautųsi labai gražus manikiūras. Tas sluoksnis išdžiuvo vos per 15 minučių. Aš naudoju ANNY viršutinį ir bazinį sluoksnius tam, kad manikiūras išsilaikytų kaip įmanoma ilgiau, o šitas lakas laikosi apie 4 dienas. Negaliu pasakyti kad tai mano mėgstamiausios spalvos nagų lakas, bet kai lakuoju nagus mamai, ji pastoviai renkasi būtent šį atspalvį. Manau tokios spalvos gerai tinka rudeniui priderinus prie paltų, šaliku arba rankinės.



PR Sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig