2015 m. rugsėjo 15 d., antradienis

Avon Anew Clean purifying gel cleanser - valomasis gelis riebiai ir mišriai odai





Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien mano rytas prasidėjo labai anksti, vyras išvažiavo į Čekiją verslo reikalais, reikėjo susiruošti, o aš jau užmigti negalėjau, todėl atsisėdau prie kompiuterio. Noriu pradėti nuo Avon Anew Clean valomo gelio, kuris vienintelis iš visos serijos tiko ir patiko mano veido odai.

Gamintojo aprašymas:


Prausimosi želė riebiai ir mišriai odai.

• mažina porų dydį ir riebalų gamybą bei šalina veido blizgesį 
• stiprina apsauginį odos barjerą 
• paruošia odą senėjimą lėtinantiems gaminiams 

Poveikis: Formulė mažina porų dydį ir riebalų gamybą bei šalina veido blizgesį. Efektyviai, bet švelniai pašalina nuo veido nešvarumus ir makiažą, atkurdamas jaunatvišką išvaizdą. Formulė stiprina apsauginį drėgmės barjerą, didina odos atsparumą ir paruošia tolimesnei priežiūrai su „Anew“ gaminiais. 
 Kaip naudoti: Sudrėkinkite veidą ir delnus, patrinkite prausiklį, kad suputotų. Įmasažuokite veidą. Nuplaukite šiltu vandeniu.



Sudėtis:



Talpa: 150 ml.

Kur pirkti: www.avon.lt

Įpakavimas:



Konsistencija:







Mano nuomonė:

Aš gavau testavimui naują Avon Anew Clean produktų liniją: buvo valomasis kremas sausai odai, kurį galima buvo naudoti kaip veidą drėkinantį kaukę, micelinį vandenį visiems odos tipams ir prausiklį, skirtą riebiai-mišriai odai. Nežinau kodėl, atrodo mano veido oda nelinkusi alergizuoti, tačiau pirmieji du produktai sukėlė alerginę reakciją, veidas pradėjo šerpetoti ir atsirado spuogų. Aš, tiesą sakant, bijojau bandyti ir prausiklį, tačiau smalsumas nugalėjo. Galiu pasakyti, prausiklis man labai patiko. Nežiūrint į sudėtį, kur labai daug 'blogiukų', prausiklis labai švelniai valo veido odą. Aš jau pripratau prie to, kad dauguma prausiklių, kurie skirti riebiai odai, labai išdžiovina ir išsausina mano veidą, šitas - maloni išimtis. Prausiklio konsistencija kreminė ir tiršta, spalva perlamutrinė. Užtenka vos mažo prausklio kiekio kad nuplauti visą veidą. Prausiklis gerai valo makiažą (savaime suprantama, vandeniui atsparaus makiažo nuo akių nenuvalo), tačiau su kitomis priemonėmis susitvarko puikiai. Apibendrinat noriu pasakyti, kad priemonė tiko ir patiko mano veido odai, tai labai geras balansas tarp riebios odos valymo ir veido drėkinimo, priemonė nesausina odos, po naudojimo veidas minkštas ir švelnus.

PS. pastebėjau, kad nuo micelinio vandens (nesvarbu kokio) mano veido odai prasideda alerginės reakcijos. Ar gali taip būti? Nežinau, tačiau yra kaip yra, manau priemonės čia nieko dėtos, skaičiau labai daug gerų atsiliepimų, tačiau kiekvienam patariu ieškoti priemonių, kurios tinka būtent jūsų veidui.



SHARE:

4 komentarai

  1. Ir nuo Biodermos micelinio tau taip buna?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anksčiau taip nebuvo, o dabar taip, nuo visų micelinių ;0(((

      Panaikinti
    2. kazkas ziauriai negerai tuomet, nes man si linija tinka visa, nors mano oda tikrai lepi spuoguota ir visokia kitokia ;(

      Panaikinti
    3. Aš ir bandyti dabar bijau, nes kol susitvarkai su spuogais, praeina dvi savaitės, neįmanoma daryti nuotraukų ir rodyti makiažų.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig