2015 m. rugsėjo 17 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.09.17


Pagaliau aš geriu rytinę kavą, skaitau Lietuvos Bloggerius ir rašau Beauty Talk rubriką. Aš labai pasiilgau tokių rytų, nes užpuolė pristatymai, reikėjo rašyti arba vakare, arba ieškoti laiko tarp renginių, kad prisėsti prie kompiuterio. Tas nepakartojamas jausmas, kai šviečia saulė, su sėdi balkone ir geri labai skanią kavą, nereikia niekus skubėti ir galima praleisti gerą valandą prie kitų blogų.



Kai žinomi kosmetikos gamintojai tik pradėjo galvoti apie lengvos konsistencijos pudras Cushion, Korėjiečiai jau gamino tas pudras žaibišku greičiu. Aš esu mačiusi šias pudras prieš gerus du metus. Labai garsus ir žinomas Korėjietiškos kosmetikos gamintojas Missha pristato savo variantą. Judita jį jau išbandė ir pasakoja apie savo įspūdžius bloge.


Azijietišką kosmetikos temą tęsia Kotryna. Ji šiuo metu studijuoja Pietų Korėjoje (fantastiškos nuotraukos Instagram puslapyje), o savo skaitytojams pasakoja apie geriamą kologeną. Man labai įdomu, o Jums? Juk tiesa, kad grožis eina iš vidaus.


Karolinos grožio atradimai. Šį kartą anglų kalba. Yra ir lietuviškų įrašų, tiesiog reikia perjungti kalbą.


Prisipažinsiu, aš  labai norėjau išbandyti naują Make Up For Ever kreminę pudrą. Bet pavyko išbandyti tik ant rankos, tekstūra ir konsistencija pasirodė verti dėmesio. Pilnas atsiliepimas Patricijos bloge, jai ši naujiena labai patiko. 




Pagaliau Eimantės bloge naujas įrašas, skaitome apie plaukų šampūną ir balzamą. Taip pat šias priemones galima laimėti GiveAway konkurse.


Man labai patinka naujas Monikos blogo dizainas, jis tiesiog tobulas. Šį kartą naujas įrašas apie maskavimo priemones.


Indrė pasakoja apie Revoliution Ultra Base Correctors paletę, wow, paletė atrodo labai įspūdingai. Man negalima skaityti kitų blogų, aš viskuo noriu.


Viktorija savo blogo skaitytojams pasakoja apie itališką skystą muilą ir kempinę veidui. Muilas atrodo labai gražiai, o priemonių sudėtis yra ekologiška, taip pat sudėtyje yra alyvuogių aliejus. Manau toks muilas tikrai vertas dėmesio.




Živilė irgi labai mėgsta spalvotus kontaktinius lęšius. O kodėl gi ne? Juk taip paprasta paįvairinti arba pakeisti akių spalvą. Gaunu be galo daug komplimentų savo pilkos spalvos lęšiams, niekas net negali pagalvoti, kad mano akys tamisos spalvos.


Ieva ne tik labai graži, bet ir talentinga mergina. Jos bloge labai daug nuotraukų iš festivalio Granske.


Avos drabužių derinukas labai mielas ir stilingas. Aš irgi labai daug galvoju, jeigu reikia kur nors eiti, kaip apsirengi, ar vasariškais drabužiais, arba jau rudeniniais.


Juodosios plunksnos savaitgalis Rygoje. Manau toks metas skirtas kelionėms, kai nėra labai karšta, tačiau ir dar nešalta. Nuostabūs Rygos senamiesčio vaizdai, Ryga, kaip aš tavęs pasiilgau.






Nepatikėsime, bet pas mane namuose yra labai seni Cosmopolitan žurnalai (nuo 1998 metų), taip smagu kartais peržiūrėti pageltonavusius puslapius, senas madas ir makiažo kolekcijas. Įpročio išmesti žurnalus aš neturiu. Gretos spintoje irgi yra įvairiausių žurnalų. Žiūrime...


O ką mes dar darome vakarais be spalvinimo ir žurnalų skaitymo? Geriame arbatą. Loyd arbata ir mano mėgstamiausia. Labiausiai patinka su citrusiniais vaisiais ir cinamonu.



Gėlėtos kosmetinės bloge rudens planai, sveikinu belaukiant mažo stebuklo. Manau kur kas smagiau galvoti ne apie naujas rankinių ir drabužių tendencijas, o apie vaikiškus drabužius, naują interjerą ir šeimos šilumą.





Damos, mums irgi skubiai reikia tokių vakarėlių. Kas už?

Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,


















SHARE:

5 komentarai

  1. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip visada labai faina paskaityti šią rubriką. :))) Aš taip norėčiau linksmo vakarėlio su blogerėmis ir skaniais kokteiliais ;D Organizuojamės?:))

    https://www.facebook.com/grozioblogasbeautyblog Viktorija

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig