2015 m. rugsėjo 13 d., sekmadienis

Eye Fidelity Primer - H&M akių šešėlių pagrindas


Labas rytas, mano brangieji, sekmadienio ankstyvas rytas, o aš jau prie kompiuterio, rašau naujus straipsnius. Vakar man taip ir neužteko jėgų pabaigti straipsnio apie Fashion Vilnius konkursą, manau tai padarysiu šiandien. Taip pat reikia ruoštis į Biok naujos dermatologinės kosmetikos pristatymą. Bet pradžioje noriu papasakoti apie H&M kompanijos akių šešėlių bazę, kuri man patiko, tačiau kainuoja ji ne taip ir mažai.





Sudėtis:




Talpa: 5 ml.

Kaina: 6,99 EUR

Kur pirkti: PC Ozas, PC Akropolis, PC Panorama, Vilniuje


Įpakavimas:










Konsistencija:



Rezultatas:





Mano nuomonė:

Jau visi puikiai žinome, kad akių šešėlių pagrindas yra būtinas, dauguma šešėlių tik naudojant pagrindą pilnai atskleidžia savo atspalvius. Akių šešėlių pagrindas suteikia makiažui švarumo, padeda  šešėliams nebyrėti ir išsilaikyti savo vietoje, o ne paakių zonoje. 
Šiandien mes su Jumis šnekėsime apie H&M akių makiažo pagrindą. Aš vis galvojau, kaip man gauti žalią atspalvį iš mano turimų H&M šešėlių, spalva nereali, tačiau ant akių vistiek atrodo juodai. Aš jau išbandžiau visus mano turimus pagrindus (Make Up Factory, Artdeco ir NYX baltos spalvos), rezultatas vienodas, gal tik su NYX kiek geriau, bet NYX pagrindas pradėjo man sausinti vokus, gal jau pasibaigė galiojimo laikas, reikės pažiūrėti.
Kodėl H&M? Man patiko įpakavimas su tubele, nereikia nieko krapštyti pirštais, patogus įpakavimas labai daug ką reiškia. Pagrindo spalva - kūno, tai pats didžiausias pagrindo pliusas, taip priemonė gali pamaskuoti akių vokų kapiliarus, matiniai ir šviesūs šešėliai su tokiu pagrindu atrodo tobulai.
Minusas - kaina, vos 5 ml.  pagrindo kainuoja net 7EUR. Kas sakė kad H&M kosmetika pigi? Aš taip tikrai nepasakyčiau, vakar parduotuvėje mačiau naują prabangią kūno liniją, kur kainos patikėkite manim, kaip H&M kosmetikai tai per brangiai. Aplamai, vakar buvau H&M ir nieko nenusipirkau, skubėjau labai. Grįžtame prie pagrindo, savo pirkiniu likau patenkinta, su auksiniu atspalviu labai didelio skirtumo vizualiai nesimato, bet ant akių skirtumas yra, šešėliai geriau sklaidosi, gražiau atrodo ir nesubėga į raukšleles, o apie žalios spalvos šešėlius manau pasakyti net nereikia, viskas ir taip gerai matosi. Pagaliau tai žalios, o ne juodos spalvos šešėliai, kiek ant rankos, tiek ir ant akių.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig