2015 m. rugsėjo 18 d., penktadienis

Garnier Fructis intensyvus aliejus plaukams, apsaugantis juos nuo aukštos tepteratūros (230C)


Po vasaros saulės, jūros, baseinų ir smėlio,  kiekvienos iš mūsų plaukai išsausėjo, visiškai nesvarbu, kokio tipo jūsų plaukai, jeigu riebūs - išsausėjo galiukai, juos prižiūrėti tapo dar sunkiau, o jeigu jau buvo sausi (kaip ir mano), tapo dar sausesniais. Aš pastoviai naudoju plaukų aliejus, nes kitaip iššukuoti plaukų neįmanoma, žinau, tai silikonai, tačiau be jų neįsivaizduoju savo plaukų. Šiandien mano dar vienas pasakojimas bloge apie intensyvų plaukų aliejų iš Garnier, kuris ne tik maitina plaukus, bet ir apsaugo juos nuo karščio.


Gamintojo aprašymas:

Pirmasis maitinamasis aliejus, praturtintas Argano aliejumi, suteikiantis trigubą efektą plaukams: dvigubai sutrumpina plaukų džiovinimo laiką,  apsaugo plaukus nuo aukštos temperatūros (230C), mažina aukštos temperatūros daroma plaukų žalą, padeda išlyginti netvarkingas garbanas, suteikia plaukams šilko švelnumo, minkštumo ir spindesio.

Naudojimas:

Užtepkite ant sausų drėgnų arba šlapiu plaukų prieš džiovinimą fenu arba tiesinimą plaukų tiesintuvu.


Sudėtis:



Talpa: 150 ml.

Kaina: apie 10 EUR

Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:

Aš anksčiau niekada nepirkdavau Garnier plaukų priežiūros priemonių, nežinau kodėl, tiesiog nepirkau. Labai apsidžiaugiau gavus testavimui visą rožinę liniją, nepatikėsite, bet jau pabaigiau plaukų šampūną, o plaukų kaukė ant dugno. Man labai patiko ir efektas, ir pačios priemonės. Nesitikėjau tokio rezultato iš mass market produktų. Šnekant apie aliejukus, jie yra būti plaukų priežiūroje. Dažniausiai aliejai - tai silikonų ir aliejų mišinys, tačiau be silikonų pagalbos mano sausų plaukų net iššukuoti neįmanoma, todėl niekaip negaliu pasakyti silikonams 'ne'. Labai nustebau, kad argano aliejus net trečioje vietoje, dažniausiai aliejų sudėtyje jis būna vos ne ingridientų sąrašo gale. Tai labai geras ženklas. Aliejus labai tirštos tekstūros, reikia naudoti labai atsargiai, nes jeigu plaukai ir taip riebūs, jis gali juos apsunkinti, todėl tepame tik plaukų galiukus. Bent jau aš pripratau prie saldžių, rytietiškų plaukų aliejų kvapų, šitas aliejus kvepia vaisias, nuostabu ir gaivu. Super sprendimas toms, kam jau atsibodo saldūs kvapai, arba toms, kam tie kvapai niekada ir nepatikdavo. Garbier Fructis aliejus apsaugo plaukus nuo karščio, nežinau kaip tai patikrinti, tačiau užtepus aliejuką ant plaukų, tiesinti plaukus būna paprasčiau, tiesintuvas lyg slysta per plaukus lengviau. Man aliejukas labai patiko, jeigu ieškote plaukų aliejaus, šitas gali tapti geru pagalbininku, tačiau aliejus yra labai intensyvus, nelabai patiks riebių plaukų savininkėms.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig