2015 m. rugsėjo 24 d., ketvirtadienis

"Leila" efektyvi natūrali kosmetika ANTI - AGING Prausiklis+šveitiklis+kaukė


Aš esu labai lojali Lietuviškai kosmetikai, man labai malonu laikyti tokias priemones savo rankose, tačiau norisi, kad būtų ne tik priemonė, bet ir efektyvi kosmetikos priemonė. Idealus variantas - tepti ant veido ne tam, kad kažką tepti (nesvarbu ar tai natūralios sudėties priemonė, ar ne), o tam, kad būtų rezultatas. Apie molio poveikį mes su Jumis šnekėjome jau šią savaitę, šį kartą dar apie vieną priemonę pagamintą molio pagrindu "Leila" ANTI - AGING Prausiklis+šveitiklis+kaukė.






Gamintojo aprašymas:

Su Ghasulo moliu ir Ženšenio Ekstraktu
Naudojant šią veido odą giliai drėkinančią, stangrinančią ir valančią kosmetikos priemonę, turtingą augalinės hialurono rūgšties ir ghasoulo molio, ji tampa lygi, minkšta – švelni it aksomas, matomai sumažėja raukšlės, nešvarumai nuplaunami nepažeidžiant odos. Prausdami veidą, sukamaisiais judesiais ghasulo pasta švelniai įtrinkite šlapią odą ir nuplaukite vandeniu. Darydami kaukę, ghasoulo pastą storu sluoksniu užtepkite ant šlapio veido, palaikykite apie 10 min., kad ji nesudžiūtų, ir nuplaukite vandeniu.Prieš naudojimą suplakite.
Laikymo sąlygos-kambario temperatūroje
Tūris: 50ml
Kaina: 7,15 EUR
Sudėtis:
INGREDIENTS: MOROCCAN LAVA CLAY, AQUA, ALOE BARBADENSIS, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, SODIUM HYALURONATE, PANAX GINSENG  ROOT EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE,SQUALANE, TOCOPHEROL ACETATE.
Įpakavimas:



Konsistencija:




Mano nuomonė:

Ghasulio molis (dar žinomas kaip MOROCCAN LAVA CLAY) verčiamas iš arabų kalbos kaip žodis "prausiti". Ghasulio molis labai plačiai naudojamas Tunise ir Makore (hamamo procedūroms ir garinėse  pirtyse). Dažniausiai Ghasulio molis maišomas su rožių arba apelsinmedžių vandeniu. Rekomenduojama naudoti kaip prausiklį jautriai veido odai, kaip mišrios odos veido kaukę, kaip papildomą priemonę spuoguotai odai gydyti.

Aš jau esu išbandžiusi priemones su Gasulio molio (tai buvoAmbroozija veido prausiklis-kaukė), galiu pasakyti, mano veido odai tinka. Aš nemėgstu gilintis į sudėtį, tačiau puikiai matau, kad pirmoje eilėje naudingi ir natūralūs komponentai: Ghasulio molis, Vanduo, Aloe ir rožių vanduo, antra eilutė - ženšenio ekstraktas. Konservantai ir blogiukai, jie yra, tačiau ar jie blogi ar pusiau geri, pasakyti negaliu.
Dabar apie poveikį: aš naudoju šią priemonę kaip veido prausklį, labai mažos šveičiamos daleles gerai ir švelniai nuvalo visus nešvarumus. Kosmetikos su tokiu prausikliu išplauti neišeina, tai papildomos priežiūros priemonė. Galima "Leila" prausiklį naudoti kaip kaukė, tačiau poveikis nėra labai stiprus, toks koks patinka man, sakyčiau taip, tai priemonė skirta jautriai odai, kuri labai švelni ir nesukelia alergijos ir nedirgina veido odos. Dėl efektyvumo pasakyti nieko negaliu, nuo vienos kaukės raukšlės nesumažės, tačiau pasikartosiu, veido nedirgina ir nesausina, o tai labai didelis pliusas. Stipresniam veido valymui www.auksinesaule.lt  siūlo priemonę riebiai odai Anti-Acne.

Labai patiko įpakavimas, dažniausiai molio kaukės, tai indukai, kur reikia lįsti rankomis, šitoje vietoje čia apgalvota geriau, tai tūbelė, naudoti tokį variantą žymiai patogiau.


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig