2015 m. rugsėjo 21 d., pirmadienis

L'ERBOLARIO Crema Viso a Tripla Azione per pelli miste Drėkinamasis veido kremas


Jeigu reikia rinktis drėkinamąjį veido kremą (drėkinti veido odą tiesiog būtina, nepriklausomai nuo sezono ir odos tipo), mano pasirinkimas kremai riebiai odai. Nors mano veido oda nėra visai riebi, tačiau būtent tokie kremai nepalieka lipnaus sluoksnio ant veido, neriebina ir neskatina spuogų atsidarymo. Iki šio kremo testavimo, aš dar niekada nesu bandžiusi L'ERBOLARIO kosmetikos. Apžiūrėjus asortimentą parduotuvėje, supratau, priemonių ir kvapų pasirinkimas milžiniškas. Šiandien apie L'ERBOLARIO kosmetiką ir tobulą drėkinamąjį kremą pašnekėsime plačiau.





Gamintojo aprašymas:




Raukšles mažinantis veido kremas su hialurono rūgštimi mišriai odai. Šis kremas, tinkamas ir riebiai odai, palaiko drėgmės lygį odoje, ją stangrina ir stiprina kiekvieno naudojimo metu. Hialurono rūgštis suteikia trigubą poveikį: drėkina ir tonizuoja, švelnina ir mažina raukšlėles, neleidžia odai prarasti drėgmės, stangrina ir skatina natūralią kolageno gamybą. Alpių rododendro kamieninės ląstelės saugo odą nuo neigiamo aplinkos poveikio, o ožkarožės ekstraktas valo odą ir normalizuoja medžiagų apykaitą, suteikia matinį rezultatą.


Taip atrodo L'ERBOLARIO kosmetikos lentynos Kosmada parduotuvėje (PC Akropolis, Vilnius)





Įpakavimas:





Konsistencija:




Talpa: 50 ml.

Kaina:39,95 EUR

Sudėtis:






Mano nuomonė:

Kodėl aš anksčiau nenaudojau drėkinamųjų kremų? Nes jie visi riebina mano veidą. Taip, yra skirtingų rūšių, tačiau pasirinkimas paprastas - arba kremas gelis riebiai odai, kuris iš tolo kvepia spiritu (nepriklausomai nuo kainos), arba labai riebios tekstūros kremas (kuris tinka labai sausai odai, ant mano riebios palieka nemalonų riebaus kremo sluoksnį, kuris nesusigeria net per naktį). 
Per paskutines dvi savaites aš išklausiau kelis pristatymus apie veido odos drėkinimą, supratau vieną - drėkinti veidą būtina. Jeigu gerti daugiau vandens geriau nebus. 

L'ERBOLARIO Italijoje gaminama kosmetika,  kosmetikos priemonių formules praturtinta itin veiklios aktyviosios medžiagos, išgautos iš augalų naudojant pažangiausias technologijas. Todėl L'Erbolario priemonės yra pripažįstamos ir vertinamos kasmet vis didėjančio klientų rato.
L'ERBOLARIO kompanija siūlo savo pirkėjams dviejų drėkinamųjų kremų pasirinkimą (tik šita linija, manau dar kituose linijoje galima ką nors rasti). Mano kremas mišriai odai, susigeria akimirksniu, jokio riebaus sluoksnio, iš karto jaučiasi odos stangrinimas. 
Kremo įpakavimas labai funkcionalus - stiklinis buteliukas (rožinės spalvos), su pompa (taip kremas ilgiau lieka šviežias), taip priemonė naudoti higieniška, kvapo beveik nesijaučia, o konsistencija pakankamai tiršta.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, svarbu surasti sau tinkantį drėkinamąjį kremą, man iš visų išbandytų, labiausiai patiko L'ERBOLARIO, nes jis skirtas būtent mano odos tipui, nes tai nėra gelis, kremas gerai drėkina ir stangrina mano odą, nekemša ir kvapas vos jaučiamas.

PR sample


SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-09-21 12:13

    Bet jau klaidų tai begalė, jei jau kopijuojate tekstą, tai bent jau kopijuokite ne taip akivaizdžiai. Net šriftas mažesnis tos vietos nuo kurios nukopijuota...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kažkas atsitiko su klaidų taisymo programa, todėl kiek sužiūriu, tiek yra, savo kaidas labai sunku taisyti. O dėl teksto, labai gerai, kad matosi, turi būti skirtumas tarp gamintojo aprašymo ir mano komentaru.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig