2015 m. rugsėjo 21 d., pirmadienis

MAC Mineralize Glass Brillant a Levres iš Haute Dogs kolekcijos (spalva dressed to the k9s)





Aš visada labai laukiu MAC naujų kolekcijų, nėra ko slėpti, smagu gauti MAC kosmetiką testavimui. Iš kiekvienos kolekcijos aš gaunu po vieną produktą, visi bloggeriai gauna skirtingas kosmetikos priemones, tai super, nes daugiau atsiliepimų ir daugiau nuomonių. Aš pati prieš ką nors perkant, visada skaitau atsiliepimus, man net keista, kad kai kurie žmonės reaguoja į atsiliepimus negatyviai, bloggeriai tik rašo savo nuomonę, jokių pinigų ir sutarčių su kompanijomis mes neturime, na bent jau aš, todėl tai mano subjektyvi nuomonė.  Grįžtame prie šunų kolekcijos, ji tikrai tobula, tiek produktų, tiek gražių atspalvių, tiek bronzinių pudrų, aš labai ilgai stovėjau parduotuvėje, ir nusipirkau šviesiausią bronzerį (užmiršau jums pasakyti), tiesiog buvo neįmanoma nenusipirkti, o šiandien apie lūpų blizgį, kuris yra apgavikas, įpakavime vienos spalvos, o ant lūpų visiškai kitos spalvos, šnekėsime plačiau.







Geriausias moters draugas loja naujoje kolekcijoje apie naujus tonus, kurie paryškins jūsų rudenišką grožį savo žemiškais ir prisirpusių uogų tonais. Paletė nuo aristokratiškų iki šiek tiek pašėlusių spalvų pavers jus pasirodymą žvaigžde, susilaukusią daugybės aplodismentų.

Asortimentas:


Taip kolekcija atrodo parduotuvėje (PC Akropolis, Vilniuje)



Įpakavimas:





Teptukas:





Spalva:



Rezultatas:





Sudėtis:



Kaina: 23,50 EUR

Kur pirkti: Douglas, PC Panorama ir PC Akropolis (Vilnius)


Mano nuomonė:


Išbandžius jau visus MAC blizgius, galiu pasakyti, kad mano mėgstamiausi MAC lūpų blizgiai yra Dazzleglass, jie yra lipnūs, tačiau laikosi ant lūpų labai ilgai ir nereikalauja pieštuko. MAC Mineralize Glass Brillant lūpų blizgiai yra skystos konsistencojos, nėra lipnūs, labai malonūs, tačiau reikalauja pieštuko. Aš nuotraukoms naudojau permatomą lūpų pieštuką (universalų), o jeigu naudoti tamsų pieštuką iš kolekcijos, manau gausis tas rezultatas, kokio reikia (spalva ant lūpų bus tamsi). Ką ir pasakysi, MAC blizgiai labai geros kokybės, tačiau spalva ant lūpų kiek nustebino. Laikosi blizgis apie 2-3 valandas, jeigu nenaudoti pieštuko, blizgis išbėga už lūpų kontūrą. Man iš šunų kolekcijos labiausiai patiko bronzinės pudros (jau greitai parodysiu bloge), akių šešėliai, nagų lakai ir antakių pieštukai.


PR sample


Bučkis nuo manęs ir Bruknės ;-)











SHARE:

6 komentarai

  1. Kokie nerealūs šios kolekcijos šešėliai! Būtų įdomu išbandyti!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2015-09-21 16:50

    Laaaabai graži spalva. Tobulai tinkanti rudeniui :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš tikėjausi kiek tamsesnio varianto, bet naudojant tamsų pieštuką, rezultatas toks, kokio reikia.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig