2015 m. rugsėjo 3 d., ketvirtadienis

MAC Prep+Prime FIX+ Brume Fixante





Labas rytas, mano brangieji, šiandien noriu papasakoti apie MAC Prep+Prime veido purškiklį, kuris man labai patiko, nors pradžioje atrodė, o kam man jo reikia. Aš prisiminu kaip savo blogginimo kelio pradžioje galvojau " nu kam reikalingas akių šešėlių arba makiažo pagrindas", seniai jau įsitikinau, kad būtini kosmetikos produktai, tačiau purškiklis. Kam? Pasirodo, daug kam, tai tikrai daugiafunkcinė priemonė.

Gamintojo aprašymas:

lengvos konsistencijos, makiažą fiksuojantis purškiklis puikiai drėkina veido odą, naudojant purškilį makiažas išsilaiko geriau ir ilgiau, sudėtyje yra vitaminų ir mineralų.


Įpakavimas:









Sudėtis:


Talpa: 100 ml.

Kaina: 23 EUR

Kur pirkti: PC Akropolis, PC Panorama, Douglas (Vilnius)



Naudojimas:

Prieš makiažą (drėkina veido odą)
Po makiažo (prailgina makiažo gyvavimo laiką)
Paryškinti šešėlius ir pigmentus (purkšti ant teptuko, naudojant šlapią akių makiažo variantą)


Rezultatas:

Aš naudojau MAC Prep+Prime  FIX+ Brume Fixante su MAC šešėliais


Viršutinis sluoksnis su MAC Prep+Prime  FIX+ Brume Fixante, apatinis tik šešėliai



Mano nuomonė:

Rezultatas matosi nuotraukoje, jus galite pasakyti, kad šešėliams galima naudoti šešėlių pagrindą. Sutinku, tačiau kai kurie šešėliai ir su pagrindu, ir be pagrindo atrodo vienodai blogai, tačiau panaudojus MAC Prep+Prime, jie atskleidžia visą savo grožį ir pigmentacijos galimybes.

Pagrindinė šios priemonės funkcija - prailginti makiažo gyvavimo laiką, tačiau kaip tai pamatuoti? Nežinau, man makiažas laikosi geriau. Tačiau pastebėjau vieną dalyką - naudojat mineralinę pudrą ir papurškimus MAC priemonę ant veido, pudrinis sluoksnis ir "persiko" efektas išnyksta, veidas atrodo žymiai geriau ir gražiau.

Dar noriu pasakyti, kad priemonės tiesiai į veidą purkšti nereikia, nes makiažas nuplauks. Reikia papurkšti virš galvos, palenkti galva ir pagauti lengvą dulksną.

Ar priemonė verta dėmesio? Tikrai taip, jeigu dar neišbandėte, rekomenduoju tai padaryti.

PR Sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig