2015 m. rugsėjo 25 d., penktadienis

MAC Studio Waterweight makiažo pagindas


Šiandien noriu pašnekėti apie naująjį MAC makiažo pagrindą Studio Waterweight. Aš jau beveik dvi savaites galvoju, patinka man šitas pagrindas arba ne, manau nuomonė priklauso nuo to, ko tikėjaisi, ir nuo to kokį rezultatą gavai.

Gamintojo aprašymas:


Pristatome labai lengvą, gelio -serumo tekstūros skystą makiažo pagrindą. Labai lengvos kosnsistencijos drėkinamasis makiažo pagrindas gerai užmaskuoja poras, veido trūkumus ir smulkias raukšleles. Tobulam rezultatui pasiekti, naudokite kartu su nauju MAC 196 teptuku.

Talpa: 30 ml.

Kaina: 34 EUR

Kur pirkti: PC Akropolis, PC Panorama, Douglas, Vilniuje


Taip stendas atrodo parduotuvėje (PC Akropolis, Vilnius):



Sudėtis:



Įpakavimas:











Spalva: Mano spalva neutrali N (neutral), tonas šaltas -C (cold)


vienas lašelis pudros ant rankos


bandome tušuoti




rezultatas, pudra paryškino visus plaukus ir odos faktūrą ant rankos






Rezultatas:







Su makiažu:

su maskavimo priemone MAC Pro Longwear Concealer ir MAC Studio Sculpt Defining Powder (spalva Medium)





Mano nuomonė:

Pradėsime nuo to, ko aš tikėjausi iš MAC. MAC kosmetika skirta profesionalams, todėl aš tikėjausi labai gero ir dėmesio verto produkto. Mano rankose stilingas buteliukas su pipete, naudoti kreminę pudrą labai paprasta ir lengva. Gamintojas pasirūpino ir teptuku, aš specialiai padariau teptuko nuotrauką parduotuvėje, jo kaina 40 EUR (palyginus nebrangiai, kitų MAC teptukų kainos parduotuvėje 53-55EUR). Teptuko šereliai labai stangrūs, todėl jis nesugeria daug kreminės pudros, tolygiai padengia veidą ir labai malonus odai. Tai man papasakojo MAC konsultantė, teptukas patiko, bet nenusipirkau. Galbūt ateityje aš investuosiu pinigus į jį, jeigu suprasiu kad be jo negaliu gyventi (atsiliepimą ir daugiau teptuko nuotraukų čia)
Pudros konsistencija labai skysta, lengva ir vandeninga, maskavimas ... o kur maskavimas? Konsultantė man paaiškino, kad šita pudra yra antro maskavimo lygio: MAC Face and Body -visiškai nieko nemaskuoja (pirmas lygis), MAC Studio Waterweight gerai išlygina veido odos spalvą, suteikia švytėjimo efektą, tačiau maskuoja vos vos - (antras maskavimo lygis), plius dar turi SPF 30 filtrą. Tinka normaliai-sausai odai, be problemų, porų ir spuogų. Šitai pudrai veidas turi būti lygus ir gražus, tada pudra išlygina spalvą ir patobuliną bendrą vaizdą.
 Ko tikėjausi aš? Aš esu bandžiusi MAC studio FIX ir Pro Longwear kremines pudras, ten ir konsistencijos labai tirštos, ir maskavimas vos neidealus, padengimas malonus, vaizdas ant veido tobulas, būtent tokio efekto tikėjausi ir aš.
Aš negaliu pasakyti, kad MAC Studio  Waterweight pudra ant mano veido atrodo neblogai, tačiau pudra subėga  ir paryškina poras, maskavimas labai mažas, raudonis liko vietoje, reikia naudoti maskavimo priemonę ir dar pudrą ant viršaus rezultatui sutvirtinti. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad nebūna blogų pudrų, būna pudros, kurios mums tiesiog netinka. 

MAC  Studio Waterweight pudros pliusas- labai lengva tekstūra ir konsistencija, SPF 30, tinka sausai odai, drėkinimas net jaučiasi dienos bėgyje, ilgai išsilaiko, turi 'glow' efektą, labai patogus įpakavimas su pipete.

MAC MAC Studio Waterweight pudros minusai - netinka riebiai odai, mažas maskavimas, riebina veidą, subėga į poras, paryškina raukšles.

Rekomenduoju MAC pudrą sausai-normaliai veido odai be didelių trūkumų ir matomų porų.



SHARE:

4 komentarai

  1. Na bet aprašymas ir konsultantai regis vieni kitiems prieštarauja. Jei rašo "gerai užmaskuoja poras, veido trūkumus ir smulkias raukšleles.", tai ir turi tai daryti. Juk žmogus be minėtų problemų (be maskuotinų porų, veido trūkumų ir raukšlių) paskaitęs aprašymą turbūt jo nepirks, o tas, kuris pirks liks su apviltais lūkesčiais. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gamintojas dažnai rašo vieną, o kunsultantai jau išbandė ir paskoja kaip yra, man tai labai didelis pliusas. Aš labai dažnai einu pasitarti, gal kažkuo nesupratau, gal nežinau kaip naudoti, gal reikia specialaus teptuko arba makiažo pagrindo. Aš manau būtina išbandyti parduotuvėje arba nors pasitarti. Pas mus tokios problemos nėra, internetu nusipirkti negalima ;-) Realiai, MAC internetu kreminės pudros ir nenusipriksi, nes spalvos tokios skirtingos, jų tiek daug, kad pasirinkti beveik neįmanoma.

      Panaikinti
    2. Na tai dėl konsultacijų privalumų ginčytis tikrai negaliu, bet klaidingi aprašymai tai tikra nieko sveikintino kompanijai :). Primena vieną knygą apie indus, kurie autobusų stotyje ant autobuso užsideda kortelę "iš taško A į tašką B", bet atėjus pirkti bilieto, paaiškėja, kad autobusas visgi važiuoja visai į kitą pusę, tašką C, o ta kortelė tik vilioti keleiviams, kurie įprastai nenori nepopuliariu maršrutu važiuoti. Čia irgi: ateikit, pirkit, pamatysit, užmaskuos, paslėps, patobulins, o ateini ir pardavėjas sako, kad ne ne, čia šiaip lengvas tepukas, spalvai palyginti :)

      Panaikinti
    3. Pilnai sutinku, pati net nustebau, kai perskaičiau gamintojo aprašymą. Bet realiai gal reikėjo pradžioje tepti makiažo pagriną, kuris užmaksuoja poras, toliau kreminę pudrą, tokiau maskuoajme paakių zoną, poliau užfirsuojame su pudra, oi, užmiršau apie mAC specialius teptukus. ;-) Aš manau MAC kosmetika sukurta būtent kompleksiniam naudojimui, viena priemonė be kitos neveikia, kaip ir šešėliai (violetinės spalvos su blizgučiais) be FIX purškalo, kiek bandžiau įvairių bazių, kiek skirtingų priemonių, o rezultato be Fix skysčio nebuvo.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig