2015 m. rugsėjo 7 d., pirmadienis

Make Up Store (Įvadinis seminaras)



Pagaliau ir antrojo dalis paruošta, nuotraukos sutvarkytos, o tekstas parašytas. Skubu pasidalinti savo įspūdžiais ir žiniomis po Make Up Store Įvadinio seminaro. Aš manau, kad tokie seminarai tiesiog būtini, nes norint makiažui naudoti profesionalias priemones, reikia pradžioje suprasti, kaip jos veikia, kokių reikia būtent tau, o svarbiausiai, kaip jas naudoti. Būtent tam yra įvadinis Seminaras, kur makiažo specialistė Barbora pristatė visas Make Up Store naujienas, padarė dieninį makiažą, papasakojo apie veido kontūravimą, transformavo dieninį makiažą į vakarinį, pasidalino makiažo atlikimo žiniomis. Žinios  ir praktika, tai yra svarbiausia,  norit daryti tobulus makiažus. 



Apie seminarą:




Make Up Store profesionalios kosmetikos kompanija orientuojasi į kiekvieno kliento asmeninius poreikius ir siūlo aukštos kokybės kosmetikos produktus tiek kasdieniniam naudojimui, tiek visažistams protingomis kainomis! Pagrindinė Make Up Store misija – edukacija, todėl kviečia visas moteris ir merginas norinčias išmokti makiažo paslapčių į grupinę makiažo pamoką su profesionalia visažiste!
Grupinė makiažo pamoka skirta 4-8 asmenų grupei. Pamokos metu profesionali visažistė atliks dieninį/dalykinį makiažą, o vėliau vakarinį. Kiekvienas kūrybos žingsnis bus pasakojamas ir akcentuojamos dažniausiai pasitaikančios klaidos. Pamokos metu sužinosite, kaip taisyklingai paslėpti trūkumus ir pabrėžti gražiausius bruožus, sužinosite, kaip derinti spalvas, kaip naudoti ir prižiūrėti kosmetikos teptukus ir produktus, taip pat visa tai išbandysite ant savęs ar draugės. Jeigu patiks galėsite pasirinkti ilgesnius kursus ir įgyti visažisto diplomą.
Profesionali visažistė atsakys į visus Jums iškilusius klausimus, patars, kaip išsirinkti pagrindinių makiažo priemonių rinkinį, o vakaro metu taikoma išskirtinė 20 % nuolaida visiems produktams!
Grupinė makiažo pamoka asmeniui kainuoja 19e, kuriuos galėsite išleisti parduotuvėje! 


Plačiau čia:

Taip atrodo salė, kur bus seminaras. Aš padariau daugiau nuotraukų makiažui naudojamų priemonių...




Kosmetikos šepetėliai, mano silpnybė, labai patiko Make Up Store akių makiažui skirti teptukai





Make Up Store veido makiažui skirtos priemonės: maskavimas, kontūravimas (spalva Medium), pudros. Prisiminame, kad kreminis veido kontūravimas fiksuojamas pudra. Pudros atspalviai turi būti keli, nuo šviesios iki tamsios.



Kiekvienas gavo aplankalą su Make Up Store informacija, rašymo priemone (per tokius seminarus būtina rašyti, nes po to būna labai sunku prisiminti, o kaip kitaip išbandyti visas gudrybes namuose, kol niekas nemato? Juk niekas nesako, kad išeina iš pirmo karto ;-))







Noriu supažindinti Jus su Barbora, Make Up Store visažiste, būtent jos patarimais aš šiandien ir bandysiu pasidalinti su Jumis:

Makiažas, pasak Barboras, susideda iš kelių etapų. Nereikia pamiršti apie veido paruošimą makiažui: turi būti valymo etapas (pienelis), odos drėkinimas (drėkinamasis kremas (priklausomai nuo odos tipo) arba galima riebiu sluoksniu užtepti veido pienelį. Taip makiažas laikysis geriau, o tepti priemones bus žymiai paprasčiau. Darant makiažą būtinas makiažo pagrindas, rekomenduojama atkreipti dėmesį į makiažo pagrindą be silikono sudėtyje,  užtepus makiažo pagrindą reikia palaukti kelias minutes, kad nesigautų tešlos efektas ant veido.

Kaip teisingai pasirinkti kreminę pudrą? Ant rankos tepame tam, kad pasirinkti tinkamą tekstūrą, ant kaktos - pasirinkti tinkamą atspalvį. Kreminės pudros spalvą deriname prie kaklo, tada makiažas atrodo natūraliai. 

Aš įsidėmėjau man labai aktualią Make Up Store kosmetikos priemonę  - Neutralizer Yellow, neturi spalvos, tačiau labai gerai neutralizuoja raudonį.

Tepant ant veido  makiažo pagrindą reikia nepamiršti teptukų. Patarimas: naudojant Beauty Blender - maskavimas gaunasi vidutinis, naudojat Beuaty Blender ir pasirenkant tapšnojimo būdą - maskavimas gaunasi stipresnis.


Veido kontūravimas:

Vizualiai viskas atrodo labai paprastai, tačiau svarbiausia surasti tas vietas kur reikia tamsinti, ir kur reikia šviesinti.
Paspalčių aš neišduosiu, tačiau noriu pasakyti, kad šitoje vietoje svarbu nepersistengti su spalva, svarbu, kad makiažas atrodytų natūraliai.


Priemonė:

Man labai patiko Make Up Store veido kontūravimo priemonė, kreminė, lengvos tekstūros, lengva naudoti, gerai tušuojasi ir natūraliai atrodo ant veido. Svarbu nepamiršti, kad kreminį (šliapią kontūravimą reikia užfiksuoti su pudra)


Eiga:


Manau veido kotūravimas - pati populiariausia makiažo atliko dalis, kiekvienuose apmokymuose aš girdžiu ką nors naujo, ir būtent todėl rekomenduoju apsilankyti Make Up Store seminare, čia aiškina ir rodo labai gerai ir tiksliai, aš jums taip nepapasakosiu.

O aš sau užsirašiau: Išmokti sulieti veido kontūro tamsų atspalvį su skaistalais, tada kontūravimas atrodo tobulai.


Jeigu manęs paklaustų, ką labiausiai ir geriausiai prisiminu po seminaro, atsakyčiau, kad antakių formavimas. O kas čia tokio įdomaus, apie antakius girdėjome jau šitai kartų? O tai, kaip antakius piešti 3 spalvoms. Naujiena? Patikėkite, man irgi. Tai, kad paprastus šešėlius galima naudoti antakių formavimui aš žinojau, tačiau skirtingų atspalvių - ne. Esmė tame, kad pradedame formuoti antakį nuo pradžios (naudojame šviesios spalvos šešėlį)- ties linkio naudojame vidutinio tamsumo atspalvį, o antakio galiukas gali būti tamsiausio atspalvio. Aš jau namuose išbandžiau šį būdą, bet dar reikia praktikos.




Rezultatas:

Dieninis makiažas:



Barbora labai greitai transformavo dieninį makiažą į vakarinį. Viskas labai paprasta: tamsesnės spalvos akių šešėliai, priklijuojamos blakstienos ir vos stipresnis veido kontūravimas.

Patarimas: Jeigu dar nemokate pravesti tikslios lūpų linijos, naudokite nedrožtą pieštuką, taip linija atrodys natūraliau ir nesimatys klaidų.

Darant vakarinį makiažą, rekomenduojama pradėti nuo šviesių atspalvių, o tik tada juos tamsinti. Būtina valyti šepetėlius.
Tam, kad juodos spalvos šešėliai nebyrėtų, ir nesugadintų makiažo, rekomenduojama darant vakarinį makiažą pradėti nuo akių, o tik po to pabaigti veidą. O ką daryti, jeigu veidas jau pabaigtas, o mums reikia tamsesnių akių makiažo? Barbora pataria naudoti baltos spalvos Make Up Store pudrą, po akių makiažo atlikimo, nuvalome pudrą su šešėlių likuiais ir blizgučiais.




Apibendrinat noriu pasidalinti savo įsidėmėtų priemonių sąrašu:

akių šešėliai,
kreminio kontūravimo paletė
akių makiažui skirti teptukai
Yellow neutraliser 
blizgantys lūpų blizgesiai, manau jeigu nepamatyčiau kaip tos priemonės veikia, tikrai neatkreipčiau dėmesio į jas parduotuvėje, kur asortimentas tikrai labai didelis.


Ačiū labai už seminarą ir žinias, būtinai išbandysiu ir įvertinsiu visus patarimus, juk be praktikos patarimai lieka tiesiog patarimais, o aš jums rekomenduoju vieną vakarą skirti sau,  ir praleisti jį malonioje kompanijoje bendraminčių ir profesionalių patarimų.

























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig