2015 m. rugsėjo 2 d., trečiadienis

Nuo Versace iki Balmain su H&M


Rytoj manęs laukia net 3 renginiai, aš jau pradedu po biški ruoštis ir dėlioti drabužių derinius, vienas iš jų -  H&M kosmetikos pristatymas, aš jau radau instagram kelias nuotraukas, todėl priklausomai nuo kainų, jau beveik apsisprendžiau ką pirksiu. O šiandien noriu papasakoti apie garsių dizainerių ir  H&M bendras drabužių ir aksesuarų kolekcijas. Jus tikrai nestebsite kad tokie garsieji mados namai kaip Versace, Jimmy Choo, Sonia Rylken ir daug kitų kūrė bendras  kolekcijas su  H&M. Žiūrime nuotraukas.



Pradėsime nuo anglų dizainerio Matthew Williamson, kolekcija išvydo pasaulį vasarą 2009 metų, buvo pristatytos gražios tunikos, šalikai ir paplūdimio drabužiai.



Nežinau kur aš buvau tais metais, bet tai mano manymu, patys gražiausi kūriniai, tačiau ir vieninteliai. Jimmy Choo ir  H&M  kolekcija tai ne tik aukštakulniai, bet ir pasakiško grožio rankinės, zomšiniai ir odiniai paltai, suknelės ir striukės.






2010 metais kartu su  H&M kūrė drabužius garsioji prancūzų dizainerė Sonia Rykiel, ir tegul kas nors pasako, kad  H&M kolekcijos nevertos dėmesio, manau išskirtinės dizainerių kolekcijos tikrai labai geras sumanymas ir puiki mintis. O Sonia Rykiel drabužiai kaip visada buvo spalvingi, gražūs ir įspūdingi.







Perkamiausia kolekcija tapo Lanvin x H&M. Galiu pasakyti, tai nėra nuostabu, nes suknelės tiesiog tobulos.






Versace kone vienas iš žinomiausių pasaulyje brendų, tai ryškūs atspalviai, gera medžiagų kokybė ir neprekaištingi siluetai. Donatella Versace pristatė bendrą kolekciją su  H&M 2011 metais.





Kai manęs klausia, kokie mano mėgstamiausi papuošalai, aš nedvejodama sakau, Marni. Tai elegancija, geometriniai printai ir labai masyvūs papuošalai. Po šitos kolekcijos pristatymo, net visi abejingi  H&M brendui suskubėjo į parduotuves.







Kultinę kolekciją išleido  H&M kartu su Maison Martin Margiela, tai išskirtinis drabužių dizainas ir labai gerai atpažįstami siluetai. Visa tai buvo dar iki Over Size madingų tendencijų, gal būt nuo to viskas ir prasidėjo...




Tikrai tobula ir labai laukta bendra Isabel Marant ir H&M kolekcija. Aš bandžiau ieškoti šios kolekcijos drabužius www.ebay.com, bet kainos tikrai įspūdingos. Man labai patiko spalvoti kardiganai, odinės kelnės ir labai gražūs batai.




2014 metais H&M šventė dešimties metų jubiliejų bendradarbiaujant su garsiais dizaineriais ir mados namais, šią progą bendrą kolekciją kūrė garsus JAV dizaineris Alexander Wang. Buvo pristatyta nuostabi sportinė kolekcija, kurią galima nešioti ir miesto gatvėmis.



Aš jau nekantriai laukiu naujos bendros Balmain ir H&M kolekcijos, kurią galima bus rasti parduotuvėse jau šį rudenį. Tikiuosi jūsų nuomonė pasikeitė, ir visi skeptikai, kurie manė, kad H&M - tai pigių drabužių parduotuvė jau pakeitė savo nuomonę. 


Susimatome rytoj, Vilniaus Akropolyje per H&M kosmetikos linijos pristatymą












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig