2015 m. rugsėjo 28 d., pirmadienis

Zepter Swisso Logical rankų losjonas nuo išsausėjimo


Paskutinis praeitos savaitės suplanuotas įrašas apie Zepter rankų losjoną su blizgučiais (special edition). Apie Zepter rankų losjoną girdėjome visi, net aš, su savo žiniomis apie puodus, žinojau, kad egzistuoja stebuklingas Zepter rankų losjonas, padengia rankas specialia plėvele ir taip  apsaugo rankas nuo išsausėjimo, šalčio ir kitų nemalonumu. Buvo vienintelis minusas, losjono aš nebandžiau. Bet pagaliau mano ranksoe net du losjonai, apie vieną iš jų plačiau ir paškenėsime. 



Gamintojo aprašymas:



Švelnus rankų losjonas maitina, apsaugo ir drėkina rankų odą. „Swisso Logical“ rankų losjonas suformuoja nematomą apsauginį barjerą, saugantį odą nuo vandens poveikio ir išsausėjimo. 


Pagrindinės sudėtinės medžiagos:
Аlijošius – drėkina ir minkština odą.
Ežiuolė – didina apsaugines odos funkcijas.
Pantenolis(vitaminas В5) – skatina odos regeneraciją.
Vitaminai С ir Е – saugo nuo šalčio, vėjo ir laisvųjų radikalų.


Sudėtis:




Talpa: 300 ml.

Kaina: 25 EUR

Kur pirkti: www.e-zepter.lt

Įpakavimas:







Konsistencija:






Mano nuomonė:


Labai didelio skirtumo tarp losjonų su blizgučiais ir be blizgučių nėra. Abu rankų losjonai turi man labai patinkantį Zeprer kosmetikos kvapą, losjono įpakavimas labai patogus, su pompa, buteliuke jo labai daug, todėl naudojasi labai taupiai. Ar brangu už rankų losjoną sumokėti tokius pinigus? Manau kad ne, nes apie rankų odą mes pamirštame, o būtent rankos išduoda mūsų amžių, rankų oda sensta žymiai greičiau, todėl ja reikia rūpintis anksti, nes po to atstatyti būna labai sunku. Losjonas labai švelnios tekstūros, greitai susigeria, ir suformuoja apsauginę plėvelę (ar tai gerai, man tai taip, nes jaučiasi, kad rankos pamaitintos ir apsaugotos. Galima plauti indus, grindis, valyti vonia ir pan, o rankos po atliktų darbų tokios pat švelnios).
Kodėl man labiau patiko losjonas su blizgučiais? Nes labai gerai atrodo ant kojų, jis suteikia labai švelnų spindesio efektą. Turiu labai daug priemonių su blizgučiais, tačiau jos visos su atspalviu, šitas losjonas tik su blizgučiais, jis neturi oranžinio atspalvio, nedažo drabužių ir labai gražiai atrodo nuotraukose.



PR sample



SHARE:

2 komentarai

  1. o aš taip nemėgstu jo kvapo.... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai gi mes visos skirtingos, kam patinka, kam ne, man sunkiau, vyrui ir man patinka labai skirtingi kvapai, todėl yra produktų, kuriais galiu pasitepti, kai jo nėra šalia. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig