2015 m. spalio 5 d., pirmadienis

Apie nagų priežiūrą: Aukso eliksyras Kinetics Golden Elixir ir Rožinio aukso stipriklis nagams Kinetics Rose Gold Hardener


Kaip aš ir žadėjau, noriu papasakoti apie nagų priežiūros priemones. Labai seniai šia tema nešnekėjome, pas mane susikaupė labai daug įvairių produktų. Tačiau tai tokia tema, kad po savaitės naudojimo nepapasakosi, reikia stebėti rezultatą. Nusprendžiau pradėti nuo pradžių, o pirmas mano pirkinys - Kinelics nagų priežiūros priemones. Jas pirkau Lenkijoje su labai didele nuolaida, pamačius kainą Lietuvoje, žagtelėjau.





Gamintojo aprašymas:




Prabangus eliksyras su tikro aukso dalelėmis. Padeda atstatyti sausus, pažeistus ir silpnus nagus. Gydo nagų odeles ir neleidžia nagams sluoksniuotis. Saugi, vandens pagrindo sudėtis, papildyta keratinu.

Trapiems nagams ir pažeistoms nagų odelėms.

Prabangus eliksyras su tikro aukso dalelėmis padeda atstatyti sausus, pažeistus ir silpnus nagus.Saugi, vandens pagrindo sudėtis, papildyta keratino peptidais, kurie gydo nagų odeles, neleidžia nagams sluoksniuotis ir pasižymi senėjimą stabdančiomis savybėmis. Didelio auksinio brangakmenio išvaizda užtikrina prabangų įvaizdį, o tuo tarpu priemonė atkuria nagų ir odelių glotnumą ir suteikia švytėjimo. Šio produkto sudėtyje nėra parabenų. Eliksyras yra subtilaus gėlių aromato.

Naudojimas: tepkite eliksyrą ant nago ar aplink nago kontūrą. Pamasažuokite, kad greičiau susigertų. Jei reikia, tepkite dar kartą. 

Sudėtyje yra: UV filtrų, aktyvaus laipsnio koloidinio aukso, keratino peptidų, D-pantenolio ir glicerino.

Įspėjimas: saugokite, kad priemonė nesušaltų.



Talpa: 15 ml.

Kaina:8,98 EUR


Prabangi, skaidrios rožinės spalvos priemonė visų tipų nagams, stiprinanti nagus ir suteikianti jiems auksinio tviskėjimo. Praturtinta tikro aukso dalelėmis. Stiprina nago plokštelę. Suteikia nagams tolygią, perlinę išvaizdą.

Prabangus skaidrios rožinės spalvos stipriklis nagams, suteikiantis jiems auksinio tviskėjimo. Praturtintas tikro aukso dalelėmis, stiprinantis nago plokštelę, mažinantis nagų trapumą ir suteikiantis nagams tolygią, perlinę išvaizdą. 

Naudojimas: jei naudojate kaip nagų lako pagrindą, tepkite stipriklį ant natūralios nago plokštelės vienu sluoksniu. Jei naudojate kaip stiprinamąją priemonę, suteikiančią nagams perlinę išvaizdą, tepkite ją ant nagų dviem sluoksniais.

Sudėtyje yra: UV filtrų, saugančių spalvą nuo blukimo ir pageltonavimo, aktyvaus laipsnio aldehido, keratino peptidų ir paprastojo ežeinio sėklų aliejaus.

Įspėjimai. Itin degi. Dirgina akis. Priemonės garai gali sukelti mieguistumą ir galvos svaigimą. Laikykite atokiai nuo ugnies šaltinių.


Talpa: 15 ml.

Kaina:8,98 EUR



Su  Rožiniu aukso stiprikliu nagams Kinetics Rose Gold Hardener (aš secialiai palikau sausas odeles tam, kad švertinti aukso eleksyro rezultatą)



su Aukso eliksyru Kinetics Golden Elixir









Mano nuomonė:

Aš noriu pašnekėti apie nuolaidas, jeigu ne nuolaida, aš tikrai nepirkčiau šių priemonių. Taip, suprantu, gamintojo aprašymas tiesiog stulbinamas, tačiau kur kas svarbiau poveikis, o ne tikras auksas priemonių sudėtyje. Šnekant apie nagus stiprinantį priemonę, noriu pasakyti, nors tai labai sunku įvertinti, tačiau nagai tikrai nesustiprėjo, tai paprastas nagų lakas su blizgučiais. Priemonę galima naudoti kaip nagų lako pagrindą arba kaip paprastą laką. Kaip paprastas lakas ant mano nagų atrodo blogai, švelniai rožinė spalva - gerai, bet auksinės spalvos blizgučiai atrodo taip, lyg mano nagų spalva būtų geltona. Fui, kaip negražu ir neapgalvota. Laimė, priemonė laikosi ant nagų labai ilgai, apie savaitę, du sluoksniai išdžiuvo per dešimt minučių (o tai labai greitai), nusivalo be problemų. 
Kita priemonę- kai žėlė su auksinės spalvos blizgučiais, skirta nagų odelėms. Šita priemonė man patiko kur kas labiau, nes priemonės pagrindas - vanduo, neriebina odelių ir rankų, gerai drėkina sausas odeles, neturi kvapo (o tai pliusas), užtenka labai ilgam. Didelis minusas - kaina, bet aš pirkau kiekvieną priemonę po 10,50 Zl, todėl visai nesigailiu. 

PS. Vienintelė galimybę naudoti rožinį laką su blizgučiais, tai prancūziškam manikiūrui, daugiau variantų nėra. Ar rekomenduoju šias priemones? Tikrai ne, sutaupykite savo pinigus, šios priemonės man nepatiko, matomo rezultato aš negavau.


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig