2015 m. spalio 5 d., pirmadienis

REF. 551 Repair atstatantis šampūnas ir REF. 550 Argano aliejus


Dar vienas mano įrašas ir atsiliepimas bloge apie profesionalios plaukų priežiūros priemones REF., gaminamos Švedijoje, sudėtyje nėra sulfatų (šampūnas), o žinote kas yra svarbiausia? Svarbiausia, pasirinkti produktus labai lengva, ant kiekvieno įpakavimo yra lentelė kur parašyta visa informacija, ko galima tikėtis iš šios priemonės. Nuo mano šampūno galima tikėtis - ypatingos priežiūros ir plaukų blizgesio, ir visa tai be plaukų apimties. Super, tokios priemonės man labai patinka.







Gamintojo aprašymas:


REF. (Reference of Sweden) - tai profesionali kosmetika, pagaminta Skandinavijoje naudojant naujausias technologijas ir natūralius ingredientus. Paprastumas, unikalumas ir aiški produktų parinkimo sistema - išskirtinis šios kosmetikos priemonių bruožas. REF gali pasigirti išskirtine sudėtimi - produktai praturtinti Tamanu aliejumi, šilko proteinais, specialiais baltymais.






REF atstatantis šampūnas be sulfatų, skirtas atstatyti sausiems ir cheminių priemonių pažeistus plaukams. Speciali formulė minkština, švelnina ir stiprina plaukus, plaukai neblunka ir išlaiko ryškią spalvą. Šampūno sudėtyje yra nimbamedžio sėklų ekstrakto, graikinio riešuto aliejų ir bruknių sėklų, šampūnas giliai įsiskverbia į plaukus ir ilgam juos atgaivina. Plaukai tampa sveiki ir elastingi.

Naudojimas: įtrinkite šampūno į drėgnus plaukus ir švelniai pamasažuokite. Kruopščiai nuskalaukite vandeniu.

Sudėtis:



Įpakavimas:







Talpa: 300ml.

Kaina: 12,50 EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt

Konsistencija:









REF. argano aliejus yra išgaunamas iš argano medžių. Šis aliejus yra viena efektyviausių natūralių priemonių plaukams maitinti. Aliejus skaniai kvepia, maitina ir drėkina jūsų plaukus. Plaukai tampa blizgantys ir natūraliai atrodo.

Naudojimas: nedidelį kiekį REF Argano aliejaus tolygiai paskirstyti ant švarių drėgnų plaukų. Nuplauti nereikia.

Sudėtis:



Įpakavimas:





Talpa: 15 ml.

Kaina: 5,50EUR

Kur pirkti: www.inhair.lt

Konsistencija:



Mano nuomonė:

Kaip aš jau ir sakiau, PEF. priemones labai lengva išsirinkti, ant įpakavimo viskas puikiai matosi, ko galima tikėtis, todėl nereikia skaityti labai ilgų aprašymų. Taip pat kiekviena REF .linija turi numeriuką, taip dar patogiau. Mano plaukai labai sausi ir pažeisti, todėl mano pasirinkimas - atstatantis šampūnas ir argano aliejus plaukams. Aš savo gyvenime mačiau įvairius šampūnus, tačiau tokio stebuklo nemačiau niekada. Šampūno sudėtyje nėra sulfatų, todėl šias priemones galima naudoti po plaukų tiesinimo (žinau, tai labai aktualu, nes nuo to priklauso rezultato trukmė), šampūno konsistencija labai tiršta, spalva sidabrinė, naudojasi taupiai, tačiau putų mažoka. Man labai patiko priemonės kvapas - tai sultingi tropiniai vaisiai, labai gerai atgaivina ir maloniai nuteikia rytais. Nors ir šampūnas atstatantis, o plovimo plaukai švelnūs, šilkiniai, tačiau kondicionierius arba plaukų kaukė, bent jau mano plaukams, reikalinga. 
FER. argano aliejus labai tirštos konsistencijos, aš jo tepu tik plaukų galiukus, jie tampa švelnūs ir blizgantys. Po stipriai maitinančio plaukų šampūno nenoriu apsunkiit plaukų, naudojant tokius profesionalius aliejus, svarbu nepaauginti.

Pirmoji pažinti su REF. priemonėmis man labai patiko, labai nustebau, kad šampūnas pagamintas JAV (nors produktas ir Švediškas), labai patiko šį produktų linija, būtinai išbandysiu šios linijos kaukę. Rekomenduoju sausiems, pažeistiems, silpniems plaukams. Plaukų aliejukas tinka bet kokio tipo plaukams, svarbu nepadauginti.

Mano rekomendacija: jeigu plaukai riebesni - aliejus reikia tepti ant drėgnų plaukų, jeigu plaukai labai sausi - aliejus galima tepti ant drėgnų plaukų ir jau ant sausų plaukų galiukų.

PR sample

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig