2015 m. spalio 5 d., pirmadienis

Šiandien ant mano nagų: Sincero Salon Effect Matt nagų lakas



Aš apie šį laką jau rašiau savo bloge, tačiau nusprendžiau pakartoti, nes nuotraukos ten mažos, nieko nesimato, o šį kartą gavosi labai gerai. Aplamai, man labai patinka mano nagai su šio laku, ypač kai matinės spalvos šį rudenį tokios madingos.






Taip atrodo Sincero nagų lakų stendas:





Talpa: 11 ml.

Kaina: 2,89 EUR

Įpakavimas:





Rezultatas:









Mano nuomonė:

Kiekvienai spalvai savo laikas, šį rudenį labai madingi matiniai lūpų dažai ir nagų lakai, aš prisiminiau apie Sincero Matt effect nagų laką, ryškiai rožiniai- raudonos spalvos, šis atspalvis idealiai tiko prie mano naujų MAC matinių lūpų dažų, todėl šiandien nusprendžiau apie laką jums papasakoti plačiau.

Sincero nagų lakus galima nusipirkti prekybos centruose, kaina nėra labai didelė, spalvos gražios ir labai ryškios. Nagų lako buteliukas matinis, atrodo gražiai ir traukia akį. Teptukas labai patogus, leidžia lygiai ir gražiai nulakuoti nagus prie odeles. Lakuojant nagus matiniais lakais nereikia naudoti nei viršutinio, nei nagų lako pagrindo. Labai didelis matinių nagų lakų pliusas - nagai išdžiūsta greitai, minusas - lakas ant nagų laikosi trumpai, apie dvi dienas. Man labai patiko šis atspalvis, todėl rekomenduoju atkreipti dėmesį.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig