2015 m. spalio 5 d., pirmadienis

Susitinkame #SWITCH!


Šiandien labai trumpai noriu Jums papasakoti apie #SWITCH! renginį. Renginys skirtas bendraminčiams, kurios jungia domėjimasis skaitmeninėmis technlogijomis. Kiekvienas iš mūsų turi kompiuterį, telefoną, ipad ar dar ką nors panašaus, todėl galima sakyti, kad renginys skirtas visiems, kiekvienam iš mūsų. Didžiausias pliusas - programa vaikams, moksleiviams, studentams. Atskira erdvė verslui, labai daug pristatymų ir įdomių pranešimų. Dar vienas labai didelis pliusas - renginys NEMOKAMAS, (būtina užsiregistruoti) todėl susitinkame ir sužinome ką nors naujo. Informatinės technologijos nėra mano mėgstamiausias dalykas, bet aš sau radau kelis pranešimus, kur būtinai nueisiu.






Apie renginį:

#SWITCH! – didžiausias Baltijos regione modernių technologijų ir verslumo renginys. Nemokamai! Renginio sumanytojas ir organizatorius: Antanas Guoga.

#SWITCH! skirtas bendraminčiams, kuriuos jungia domėjimasis skaitmenine ateitimi. Tai vieta, kurioje kartu susitinka moksleiviai, studentai ir pasaulinio garso vardai, tokie kaip „Amazon”, „Microsoft”, taip pat valstybių vadovai, viešojo sektoriaus atstovai.

Skaitmeninių verslų pasaulio lyderiaujančios kompanijos, Europos Komisijos viceprezidentas Andrus Ansip, kiti aukšto rango pareigūnai iš 6 valstybių ir tūkstančiai Lietuvos moksleivių bei studentų susitiks didžiausiame Baltijos regiono ICT ir verslumo renginyje #SWITCH!. 

Tai renginys, skirtas jaunimui, vie
šajam sektoriui ir startuolių kūrėjams. Čia bus pristatomos naujausios skaitmeninio verslo tendencijos. Vyks diskusijos apie e-produktus įvairiems viešųjų administracijų lygiams. Bus kalbama apie sėkmingų startuolių kūrimą, generuojamos mintys apie galimus e-verslus.

Atskira konferencijos programa skirta jauniems žmonėms: nuo kūrybingų ir norinčių veikti moksleivių iki pasaulinę sėkmę jau pasiekusių startuolių įkūrėjų.

2015 m. spalio 8 - 9 dienomis @Litexpo. 




Susitinkame per renginį, manau bus tikrai labai įdomu



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig