2015 m. spalio 5 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, jeigu oras būtų kiek prastesnis, aš rašyčiau žymiai daugiau straipsnių, o taip, kiekvieną savaitgalį galvoji, vat, paskutiniai saulės spinduliai, reikia daugiau laiko praleisti lauke, pasivaikščioti po senamiestį, papietauti lauko kavinėse, nuvažiuoti iki Trakų, o straipsniai, straipsniai palauks. Šiandien koks oras bus dar neaišku, tačiau aš labai rimtai nusiteikus dirbti. Šią savaitę bloge skaitykite...




Vis kažkaip nedaeina rankos papasakoti apie nagų priežiūros priemones, todėl nusprendžiau tai padaryti iš eilės. Pirmieji (prieš gerus metus) pas mane atsirado Kinetics nagų priežiūros priemones, tik po to ANNY, todėl nuo jų ir pradedame.


Noriu palyginti Maybelline Dream Fresh BB ir Dream Pure BB kremus, pasirodo skirtingi net atspalviai, nors ir tas ir tas medium spalvos.


Pagaliau išsirinksime geriausią,  apibendrinime ir palyginsime atspalvius.


Noriu Jums papasakoti apie rezultatus naudojant Skincome Exclusive Cellular Power Concentrate


Trečiadienį dalyvauju makiažo seminare su Vidaja (Make up store) Laukiu nesulaukiu, man Vidajos darbai labai patinka, būtent todėl ją pasirinkau savo vestuvių makiažui, o sudalyvauti seminare man didele garbe.


Dalyvauju #Switch!,  apie patį renginį šiandien su jumis pašnekėsime plačiau, nes aš buvau susitikusi su organizatoriais.


Ketvitadienį einu susipažinti su naujausia Designer Guild interjero kolekcija.


Perėjau prie Biok Dermatology kosmetikos priemonių testavimo, jau pasiruošusi papasakoti apie kūno kremą


Starskin veido kaukės tiesiog tobulos, labai patiko Red Carpet Ready


Aš jau išbandžiau labai daug rankų kremų, patikėkite, jie visi skirtingi, dar vienas nuostabus rankų kremas mano kolekcijoje Nimfė su kanapių aliejumi ir sviestmedžiu


Make Up Factory akių šešėlius galima naudoti ir veido kontūravimui, parodysiu rezultatą. Labai svarbu teisingai pasirinkti atspalvius, nors šaltos spalvos veido kontūravimas labai gerai, tačiau karais tai atrodo labai juokingai. Nepiklausomai nuo mados ir turimų kosmetikos priemonių, rekomenduoju derinti kont9ravimui naudojamus atspalvius prie savo odos spalvos, gali būti, kad pilki ir šaltai rudi atspalviai prie jūsų veido visiškai netinka. Visa tai ir aptarsime, nes man atrodo tai labai svarbi tema.




BeYu lūpų blizgesiai tobulų atspalvių, būtinai parodysiu rezultatą ant lūpų


Šį rudenį madingos ne tik matinės lūpos, bet ir matiniai nagai. Lakuosime nagus Sincero matiniu nagų laku








Nauji pirkiniai:


Pagaliau atkeliavo mano MAC užsakymas: retro matinės spalvos lūpų dažai Relentlessly red ir MAC Mineralize skinfishis soft and gentle iš Šunų kolekcijos



Nepatikėsite, bet man labai patiko Syoss plaukų kaukė Renew 7, pamačiau RIMI išpardavimą ir nusipirkau Syoss Glossing plaukų kaukę ir Syoss restore plaukų kaukę (naudoti prieš plaukų plovimą). Paskutinį variantą jau išbandžiau, nerealiai patiko.
Natur Butique kosmetikos priemonių jau galima rasti ir RIMI, su 40% nuolaida pirkau Aloe veido prausiklį.



Testavimui:

Labai daug mėginukų ir Pease akių šešėliai po Smilgos Beauty Lab gimtadienio vakaro


Clinique naujiena - NEW Clinique Smart veido priežiūros linijos dieninis kremas ir paakių serumas. Aš ėjau išbandyti kosmetikos priemonių, o vyras ieškojo vietos lemputei. Neapsakomas grožis, tiesiog nereali lempa. O Clinique? Dar nežinau, po kelių dienų labai sunku pasakyti.



Camodyness servetėlės veidui iš internetinės parduotuvės www.tiesioggraži.lt. Mano pasirinkimas - make up remover (jautriai veido odai) ir easy peeling.



Taip pat www.tiesioggraži.lt parduotuvėje yra Biovax plaukų priežiūros priemonių, mano pasirinkimas su argano aliejumi ir 24k auksu. Nekantrauju išbandyti, nes jau esu bandžiusi kitas linijas, tobulos priemonės.


O štai tiesiog wow, kaip seniai aš norėjau išbandyti šį stebuklingą daiktą. Dabar Pobling veido valymo šepetėlis stovi mano vonioje, jis toks minkštas ir taip gerai valo veido odą, kad tiesiog neįmanoma apie tai nešnekėti. Atsiliepimas ir nuotraukos bus kitą savaitę, nes reikia emocijas palikti vietoje ir įvertinti rezultatą. 


Po apsilankymo Lush parduotuvėje pas mane padaugėjo Lush kosmetikos priemonių. Kai ką gavau testavimui, šviežią kaukę Don't look at me pirkau pati. Labiausiai patiko Cup o'coffe veido šveitiklis kaukė ir muilas. O kiti produktai? Dar tiesą sakant neišbandžiau.


Tokia planuojama mano savaitė, 
ačiū, kad skaitote



















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig