2015 m. spalio 4 d., sekmadienis

Numfė Natūralus muilas. Pievų muilas su ožkos pienu ir sviestmedžiu


Man labai patinka natūralios sudėties, rankų darbo muilai. Tokius muilus malonu paimti į rankas, tai gali būti nuostabi dovana artimiesiems, o taip pat jūsų ištikimas veido ir kūno priežiūros tarnautojas. Šiandien mes plačiau pašnekėsime apie Nimfė tikrąjį muilą su ožkos pienu ir sviestmedžiu.

Gamintojo aprašymas:


Lengvas pievų gėlių dvelksmas! Gaivinantis, minkštinantis odą muilas praturtintas ožkos pienu. Tinka jautriai odai.
INGREDIENTS: Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Sunflowerate, Sodium Sesamate, Sodium Soybeanate, fragrance oil, Sodium Shea Butterate, Caprae lac, Beeswax Cera alba, ci77288, ci77491, ci77007, *Amyl cinnamic aldehyde, *Citronellol, *Coumarin, *Propionaldehyde, *Metylionone. *(yra kvapo sudėtyje).

SUDĖTIS: Saponifikuoti kokosų, palmių, saulėgrąžų, sezamo, rapsų aliejai, kvapusis aliejus, sviestmedžių sviestas, ožkų pienas, bičių vaškas.
Natūralus muilas skirtas ne tik rankų, bet ir veido ir viso kūno priežiūrai. Jis nesausina ir netraukia odos.

Svoris: 110 gr
Kaina: 3,20 EUR
Kur pirkti: www.nimfe.lt

Įpakavimas:





Mano nuomonė:

 Muilas muilui nelygus, būtent rankų darbo muilus galima naudoti ne tik rankų, bet ir kūno priežiūrai, o jeigu muilas praturtintas aliejais (žaliosios arbatos, levandų ir pan), ožkos pienu arba sviestmedžio sviestu, galima naudoti veido priežiūrai. Aš peržiūrėjau dar kartą Nimfė internetinį puslapį, kiek ten įvairių muilų, norisi išbandyti visus, labiausiai į akis krito Provanso muilas su pemzos milteliais ir levandų su baltuoju moliu. Šiandien mes su jumis šnekame apie muilą jautriai odai su ožkos pienu ir sviestmedžiu. Tikrai, muilas labai švelniai plauna, beveik nesausina odos (aš bandžiau plauti veidą, man patiko), labai gražiai atrodo ir matosi, kad pagamintas muilas su didele meile savo pirkėjams. Muilo kvapas neutralus, vos jaučiamas, muilas ir žoleles. taip pat, noriu paminėti natūralią sudėtį. Kaip aš jau sakiau pradžioje, toks muilas gali tapti labai gražia dovana per Kalėdas (aš jau šiandien kelis kartus rašiau šį žodį, reikia kalėdos artėja). Rekomenduoju.

PR sample





SHARE:

1 komentaras

  1. Anonimiškas2015-10-05 10:16

    Cashmere waterproof gliding liners these are wonderful and they really are waterproof so for some reason the color of the liner is not written on them but I have basically a brown one a Vibrant Skin great world another brown one agree meter 81 and a black one and again the mechanical the go on as smoothes can be there's a reason they call them lying wonders.

    http://www.idolizeadvancedeyeserumfacts.com/vibrant-skin/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig