2015 m. spalio 22 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.10.22


Šiandien iš ryto perskaičiau savo mail'us, visi jau rašo apie Kalėdas, Kalėdinės kolekcijas ir pan. Gal ir man reikia jau susikaupti ir parašyti laišką Kalėdų seneliui su savo norų sąrašu? Bet prieš akis dar gimtadienis, todėl dar nelinkusi skubėti, rašysiu du laiškus, vienas draugams ir giminei, o kitą Kalėdų seneliui. O jeigu rimtai, šiandien Beauty Talk rubrikoje labai daug kūno priežiūros priemonių (juk atšalus orams taip norisi šiltesnių kvapų), rudeniniai drabužių derinukai, naudingos programos ir rekomenduojamų internetinių parduotuvių sąrašas. Geriame skanią kavą ir skaitome Lietuvos bloggerius...









Šiandien Beauty Talk rubriką aš noriu pradėti nuo Patricijos įrašo bloge apie norų sąrašą. Aš irgi tiek viskuo noriu, kad net kartais darosi baisu, tačiau bėgant laikui norai pildosi, kai kurie norai tiesiog išbraukiami, kai perkaitai kitų bloggerių atsiliepimus, palaipsniui sąrašas pildosi naujais, todėl tai užburtas ratas. Nors aš sau kelis kartus sakiau "daugiau nieko tikrai nepirksiu", rankos pačios pasiima ir eina prie kasos, nes reikia, nes noriu, nei įdomu.


Judita savo blogo skaitytojams pasakoja apie PUPA Icy Jasmine kūno priežiūros priemones: kūno losjoną ir dušo želę, aš turiu tokius pat, tik rožinės spalvos Winter Rose, sutinku, tokius įpakavimus labai patogu pasiimti su savimi į kelionę arba į sporto klubą.


Milda jau išbandė Lush The Comforter dušo kremą, aš manau irgi nusipirksiu ir išbandysiu, nes juodųjų serbentų kvapas su vanile man labai patinka.



Kotrynos bloge atsiliepimas apie VS kūno kremą iš Love Spell kolekcijos. Tai šviežių persikų, jazminų ir vyšnių žiedų kvapas, tačiau prieš perkant, būtų gerai susipažinti su kvapu, nes VS produktai kvepia labai stipriai,


Kai atšąla orai, mes daugiau laiko skiriame vonios procedūroms ir naujiems, šildantiems kūno priežiūros priemonėms. Aš pilnai sutinku su Eva, kartais taip norisi niekur neskubant tiesiog gulėti vonioje, mėgautis žvakėmis ir skaityti knygą. 


Aš tiesiog dievinu irisų kvapą, o L'occitane kūno priežiūros priemonės tiesiog bomba. Rašau blogą, o ant mano rankos papurkšti kvepalai iš naujos Kalėdinės kolekcijos. Aš net negaliu rašyti, nes norisi pastoviai uostyti šį nuostabų aromatą, apie kurį papasakosiu jau netrukus. O kol kas skaitome Ingridos atsiliepimą apie rankų kremą.


Labai gražios nuotraukos ir naujo Paco Rabanne kvapo aprašymas Indrės bloge.





Ar jau turite Dessata plaukų šepetį? Jei ne, rekomenduoju perskaityti Karolinos atsiliepimą.


Beauty Vibes bloge atsiliepimas apie Benefit blakstienų tušą, kitaip sakant rezultatas ant akių. Aš irgi taip noriu, rezultatas nerealus.



Kviečiu kartu su Greta peržiūrėti Grožio dėžutės turinį.Aš manau, turinys labai geras, tačiau vistiek, aš nenusipirkau nei vienos, kodėl? Tikriausiai jau atsivalgiau siurprizų su lookfantastic, aš noriu tik tų kosmetikos priemonių, kurių tikrai reikia.


Manau jau kiekvienas žino apie ANNY nagų lakus, žiūrime kitus atspalvius ir skaitome atsiliepimą Juodosios Plunksnos bloge



Eimantės Top 5 labiausiai ir dažniausiai naudojamos nemokamas programėlės, jau instaliavau kelis sau, ačiū už patarimą.



Salomėjos patarimai kur pirkti kosmetiką ir internetinių parduotuvių sąrašas, labai naudinga, nes atradau dar nematytas parduotuves. Ačiū tau labai, einu žiūrėti asortimento.



Kai aš pamačiau Enrikos kailinius, netekau žado, fantastiška spalva, tiesiog nereali. Manieji irgi greitai atkeliaus, tačiau spalva ne tokia ryški. Aš esu ištikima Michael Kors.


Nors Darjai prasidėjo mokslai, daug darbų, referatų, projektų, ji vistiek mus džiugina savo drabužių derinukais.



Avos pasakojimas apie vestuvinę suknelę, kaip išsirinkti, kur ieškoti ir asmeniniai patarimai. Galiu pasakyti iš patirties, suknelė labai svarbi ir atsakinga vestuvių planavimo dalis.







Pabaigai Modestos įrašas apie Helovino makiažus ir jų variantus. Man buvo labai smagu pamatyti kelias idėjas, tačiau ar aš darysiu ką nors panašaus? Nežinau dar, bet galiu pasakyti, tikrai švęsiu.

Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,







SHARE:

3 komentarai

Blogger Template Created by pipdig