2015 m. spalio 21 d., trečiadienis

BIOK DERMATOLOGY RANKŲ KREMAS IŠSAUSĖJUSIAI RANKŲ ODAI



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakoti apie Biok Dermatology rankų kremą, juk rankų priežiūra žiemos sezonu pats svarbiausias dalykas. Mes jau aptarėme bloge labai daug įvairių kremų, tačiau nei vienas iš jų nebuvo parduodamas tik vaistinėse, ne vienas iš jų nebuvo iš dermo kosmetikos. Įdomu? Man irgi buvo labai įdomu išbandyti, įvertinti ir palyginti.





Gamintojo aprašymas:


Keramidai atkuria sveiką išsausėjusios odos struktūrą. Taukmedžio sviestas bei kakavos aliejus intensyviai maitina odą. Pažangus komponentas Dry-flo panaikina lipnumo jausmą, taigi  priemonė gali būti naudojama. bet kuriuo paros metu.

Talpa: 75 ml.

Kaina:  4,99 EUR

Kur pirkti: Eurovaistinė ir www.biok.lt

Įpakavimas:







Konsistencija:







Mano nuomonė:

Koks pagrindinis šio kremo skiriamasis bruožas: jis parduodamas vaistinėse, tačiau jo konsistencija yra tirštesnė, sudėtyje beveik nėra natūralių ingridientų, kurie gali sukelti alerginę reakciją, kremas neturi kvapo, jis greičiau susigeria (akimirksniu), rankos ne lipnios, galima dirbti kompiuteriu. Dabar apie maitinimą, mano rankos nėra probleminės ir labai sausos, todėl man kaip tik, tačiau toms, kieno rankos ypatingai sausos kremas bus per silpnas, arba reikės tepti jo pastoviai. 
Taip pat noriu paminėti labai gražų ir stilingą įpakavimą, tai super sprendimas.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, vertinant rankų kremą, man labai svarbu tai, kaip greitai kremas susigeria į rankų odą, ar nepalieka riebaus sluoksnio, su šita užduotimi Biok Dermatology kremas susitvarko puikiai.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig