2015 m. spalio 6 d., antradienis

Ecotools Veido ir kūno šepetėlis


Šitą Ecotools teptuką pirkau labai seniai, bet atėjo eilė parašyti atsiliepimą apie jį.  Ecotools kompanijos šepetėliai buvo pirmieji, kurios pirkau, man labai patiko kokybės ir kainos santykis. Jie nėra pigūs (aš dabar nešneku apie Kinietiškas kopijas, kurios yra tragiškos kokybės), aš šneku apie originalius iš Douglas parduotuvės (būtent ten pirkau ir savo). Noriu jums papasakoti apie labai didelį šepetėlį skirtą veido ir kūno modeliavimui.

Gamintojo aprašymas:



Bambukinis veido ir kūno šepetėlis
Būk graži ir madinga mylėdama gamtą!
Visų „Ecotools" šepetėlių koteliai pagaminti iš bambuko – labai greitai atsinaujinančio augalo. Metalinė dalis -  iš perdirbto aliuminio. Ypač švelnūs ir ilgalaikiai šereliai -  iš sintetinių medžiagų (sintetiniai šereliai turi daugiau pranašumų: jie lygesni, švelnesni, juose susikaupia mažiau mikroorganizmų)
1% nuo Ecotools pardavimų skiriamas pasaulinėms aplinkos apsaugos organizacijoms (1% FOR THE PLANET®).
Matmenys: plotis 7 cm, aukštis 7,5 cm 

Kaina: 17,49 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt

Įpakavimas:









Mano nuomonė:

Man labai patinka Ecotools šepetėlių kokybė, teptukai labai minkšti, jos lengva valyti, plauti, jie tarnauja ilgai. Mano seniems šepetėliams daugiau nei penki metai, jie atrodo taip pat, kaip ir nauji. Šitam teptukui jau metai, visi plaukeliai vietoje, jis neprarado savo formos. Jeigu jus ieškote gerų, nelabai brangių šepetėlių, rekomenduoju atkreipti dėmesį į Ecotools, geriausias kokybės ir kainos santykis. Man atrodo, labiau apsimoka pirkti rinkinukus, ten yra visi reikalingi teptukai. Šnekant apie šį didelį teptuką, aš naudoju jį bronzinei pudrai, su juo bronzinė pudra sklaidosi lengvai, lygiai ir gražiai. Teptukas puikiai tinka tiek veidui, tiek kūnui (visi žinome, jeigu tepame bronzinę pudrą ant veido, reikia nepamiršti dekolte zonos).






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig