2015 m. spalio 16 d., penktadienis

Fashion Bazaar (Vilniuje) Litexpo



Labas vakaras, mano brangieji, jau esu namuose prie kompiuterio, noriu Jums papasakoti apie Fashion Bazaar mano akimis, įdėsiu tiesiog nuotraukas, nes ten labai daug dizainerių, rankų darbo papuošalų, vaikiškų drabužių, nuostabių paltų, kosmetikos. Kiekvienam skoniui, kiekvienam stiliui. Žodžiu, žiūrime ir renkamės. Priminu, kad įėjimas nemokamas, paroda vyks dar rytoj, todėl rekomenduoju smagiai praleisti rytoj dieną būtent ten, o vakare važiuoti į PC Mada, ten planuojamos didelės nuolaidos.









Aš tik šiandien pasakojau Jums apie Nimfė kietuosius kvepalus, šiandien  Fasion Bazar pamačiau jų stendą, čia muilai, kūno šveitikliai ir kvepalai, viską galima apžiūrėti gyvai.






Make Up store kosmetikos stendas, čia taikomos nuolaidos ir daromi nemokami makiažai





Na o nuo čia prasideda papuošalai, drabužiai ir aksesuarai, kaip aš sakau, kiekvienam skoniui...




Tobulos, tiesiog tobulos apyrankės, man jos labai patiko

















Smagu, kad parodoje galima rasti ir vaikiškus labai stilingus drabužius

Išskirtiniai telefonų dėklai




Na o čia mano širdis plaka žymiai stipriau, šitie auskarai mano svajonė, gaila kad neturėjau grynųjų, nes kitaip nusipirkčiau nežiūrint į kainą




Nuostabūs Muilo namai siūlomi muiliukai





















Na o štai tikrasis Fashion, studentų baigiamieji darbai. Paroda man patiko net labai, kiekvienas parodinis drabužis tikrai vertas dėmesio, nes dizainas išskirtinis, o mintis labai neįprasta. Čia aš praleidau žymiai daugiau laiko, nei bendroje salėje. 



















Tokia buvo paroda mano akimis, tai tik mažoji parodos dalis, kuri pateko į mano nuotraukas, drabužiųir gamintojų buvo tikrai žymiai daugiau, vienu žodžiu - kiekvienam skoniui. Rekomenduoju apsilankyti.


































































SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig