2015 m. spalio 20 d., antradienis

Šiandien ant mano nagų: Ciate nagų lakas





Po ryškios violetinės smėlio spalvos labai norėjosi švelnumo ant nagų, todėl nusprendžiau nulakuoti juos Ciate nagų lakais. Prisiminate, pasakojau apie Ciate namuką, kurį nusipirkau Lenkijoje?

Taip atrodo namukas (kaina Lenkiškais Zl):



Visos spalvos labai fainos ir einamos, ypač pavasarį, radar jau ruduo, tačiau pieno baltumo spalva mano mėgstamiausia, nes tinka bet kokiai progai. Sutikite, šviesią, geros kokoybės spalvą labai sunku surasti, būtent apie ją ms šiandien ir pašnekėsime.


Mano Ciate lakai mini įpakavimas, o dideli atrodo taip:
Aš pirkau Lenkijoje, nes ten pigiau, pas mus Lietuvoje Ciate lakus galima rasti Creme de la Creme parduotuvėje, vieno kaina apie 20 EUR


Įpakavimas:






Teptukas:




Rezultatas:






Mano nuomonė:

Man be galo patinka Ciate nagų lakai, jų rinkinukai tokie gražūs ir įspūdinti, kad norisi nusipirkti visus įmanomus variantus. Labai gaila, kad Lietuvoje kainos kiek užkeltos, ir pasirinkimo, tiesą sakant nėra (aš apie rinkinius). Savo 'namuką' aš pirkau Lenkijoje Sephora parduotuvėje su didele nuolaida. Mano lakai mini įpakavimai, tačiau teptukai pakankamai patogūs, jais labai lengva nulakuoti nagus. Rinkinyje esančios spalvos ryškios ir pavasariškas, dabar kartais nuo karto nulakuoju nagus tik šviesiausiu atspalviu Amaizing Gracie, spalva- pieno baltumo, lakuojasi gerai, pirmas sluoksnis permatomas, antras sulygina atspalvį ir atrodo labai gerai, kaip šviesiam atspalviui, aplamai super). Šį kartą aš nusprendžiau užlakuoti kiek blizgių ant viršaus, juk artėja Kalėdos. Niekada negalvojau, kad pasakysiu tai spalio gale, bet kosmetikos ir mados pasaulis gyvena savo paskubintą gyvenimą, aš jau einu į Kalėdinių kolekcijų pristatymus, todėl pilnai jaučiu Kalėdų kvapą.  Ciate nagų lakas išsilaiko apie keturias dienas, po to manikiūras atrodo ne taip, kaip man patinka, reikia nuvalyti ir perlakuoti nagus. 
Apibendrinant noriu pasakyti, jeigu turite galimybę nusipirkti Ciate nagus lakus, taip ir padarykite.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig