2015 m. spalio 2 d., penktadienis

Smilga Beauty Lab gimtadienis ir naujausios makiažo tendencijos


Pagaliau šiandien noriu Jums papasakoti apie Smilga Beauty Lab gimtadienį, o labiau apie naujas makiažo tendencijas, tai kur kas svarbiau, negu tai, kaip apsirengė svečiai, ir koks buvo tortas, nors tortas irgi labai svarbu. Aš kaip dažniausiai, noriu pasidalinti oficialia informacija, o kaip kitaip mes suprasime tai, ką norėjo savo makiažuose pasakyti Smilga (Indrė), o aš kiekvieną įvaizdį jau pakomentuosiu ir pasakysiu savo nuomonę.





Pradžioje noriu aptarti, kas yra makiažo tendencija, nes visi rašo, makiažo tendencijos tokios ar anokios, tačiau tendencija tai tiesiog kryptys, tai šio sezono makiažų kryptys, tiesiog nuorodą ir pirmas žingsnis, tai kas madinga ir tai ką turime žinoti. Būtent mes su jumis suteikiame tendencijoms realaus gyvenimo galimybę.

„Smilgos Beauty Lab“ įkūrėja Indrė Sinkevičiūtė prisipažįsta, kad kurdama makiažus šiai parodai įkvėpimo sėmėsi iš gamtos. „Gamtoje galime rasti begalę skirtingų spalvų ir faktūrų, įvairiausių linijų ir raštų. Joje neišvysime jokio nederančio elemento. Būtent tai ir įkvepia“, – tikino specialistė.
Spalvos ir charakteriai – iš gamtos
Kiekvienas sukurtas ciklo „Moteris iš gamtos“ makiažas atspindi ne tik tai, ką galima atrasti gamtoje. Makiažu taip pat stengtasi išryškinti tam tikrą moters charakterio savybę.





Moteris žemė
Savybės: motiniškumas, santūrumas, paprastumas.
Patarimas makiažų kūrėjams – nebijoti spalvų. Šiais metais dominuojančios spalvos – oranžinė, auksinė, visi bronzos, vario atspalviai. Rekomenduojama rinktis rausvus, bordo, vyno ar slyvų lūpų dažų atspalvius, kurie šį sezoną madingiausi. Aksominis odos spindesys išstums kelis sezonus dominuojantį matinį atspalvį ir stipriai modeliuoto veido kultą.

Tai mano mėgstamiausias makiažo variantas, nes tokios spalvos tinka kiekvienam, nepriklausomai nuo veido odos atspalvio ir akių spalvos. Ką pastebėjau, madingas šviesus veidas, pagaliau galime pamiršti apie bronzines pudras, taip pat pagaliau nėra tokio ryškaus ir akivaizdaus veido kontūravimo. Antakiai atrodo labai natūraliai, o tai labai geras ženklas. Auksinė, ruda ir vario spalvos yra kiekvienos iš mūsų kosmetinėje, todėl why not?






Moteris chameleonas
Savybės: drąsa, švelnumas.
Šiais metais ypač madingas švytintis ir spindintis bei natūraliai atrodantis veidas. Nesuklysite pasirinkusios švytintį, švelnų „chameleonišką“ akių makiažą, kuriame dominuotų žalia ir violetinė spalvos. Patariama jį derinti su dramatiškai tamsiomis bordo spalvos lūpomis.



Nepatikėsite, tačiau pagaliau galime nesilaikyti tos kvailios taisyklės: ryškiname vieną veido dalį (arba lūpas,  arba akis, arba skruostus). Pakankamai ryškus akių makiažas labai gražiai atrodo su tamsios spalvos lūpomis. Aplamai, tamsios lūpos - šio sezono hitas, nuo to jau niekus nepabėgti, todėl perkame naujus bordo spalvos matinius arba spindinčius lūpų dažus.



Rudens / žiemos sezono nuotaikas ir tendencijas geriausiai atspindės žalių miško atspalvių švytintis dūminis akių makiažas. Patariama išvengti aštraus modeliavimo, grafinių linijų, antakių liniją išlaikyti minkštą. Toks akių makiažas derinamas su natūraliomis, švelniai rausvo atspalvio lūpomis.

Dar vienas nuostabus makiažo variantas, kurį gali padaryti kiekvieną. Dūminis spalvotas makiažas šio sezono hitas, pagaliau galima padaryti ką nors įdomesnio, negu pilkšvai-juodas klasikinis smokey eyes variantas. Bet prie tokio makiažo lūpos turi būti švelnios nude spalvos.




Moteris zebras
Savybės: grakštumas, prieraišumas.
Mėgstančioms klasikines juodą ir baltą spalvas šį sezoną siūloma išbandyti madingus įvairiausių formų ir tekstūrų akių pravedimus. Juos galėsite derinti su labai tamsiomis ar net juodomis lūpomis.
Paįvairinkite savo kasdienį pravedimą pakeisdamos jį įdomesniais grafiniais elementais. Norinčioms išsiskirti siūlome rinktis fuksijos spalvos lūpų dažus.


Brangieji, nereikia išsigąsti, Smilga tiesiog rekomenduoja išmėginti akių pavedimus, tokių drastiškų linijų ant veido braižyti ir piešti nereikia, visi suprantame, tai tendencija. Žinote, kas patiko labiausiai -šviesus veidas ir juodos lūpos, tobulai atrodo.


Moteris pantera 

Savybės: pasitikėjimas savimi, ryžtas, kovingumas.
Svarbu nepamiršti, kad šį sezoną madinga šviesesnę odą derinti su itin ryškiais ir intensyviais akių makiažo ir lūpų dažų atspalviais. Reikiamo griežtumo suteiks paryškinti pilkai juodi skruostikauliai.





Pagaliau madingos tendencijos išėjo į gatves. Prisiminu Peter Philips  (Chanel mados namai) pristatymą, kur buvo pristatyti Chanel Nororious pilkai-rudos spalvos skaistalai veido kontūravimui, pirko visi, tačiau naudoti tokį daiktą mokėjo vienetai. Aš ne išimtis, turiu, bet naudoti nemoku, bet jau šį sezoną būtinai išmoksiu tai daryti. Aš specialiai įkėliau nuotrauka iš Chanel kolekcijos pristatymo, matome, kad tendencijos gali atrodyti skirtingai, o ant mūsų veidų visiškai kitaip, mes tendencijas pritaikome kiekvienos dienos makiažui ir suteikiame tendencijai realaus gyvenimo galimybę.




Drąsiai miesto moteriai šį sezoną siūlomi įvairūs akių pravedimai. Tai gali būti tiek plona, tiek storesnė linija. Nebijančios eksperimentų gali rinktis spalvotus pravedimus. Su taip paryškinta blakstienų linija ypač derės ryškios purpurinės, bordo ar slyvos spalvos lūpos.


Aš nebijau spalvų, todėl rekomenduoju šį sezoną atkreipti dėmesį į spalvos akių pavedimus, o ką daryti toks, kas nemoka pravesti lygios ir gražios akių linijos? Daugiau praktikos savaitgaliais, arba užsirašyti į makiažo kursus, kur jus tikrai išmoksite  tai padaryti tobulai. 




Moteris stirna
Savybės: grakštumas, pažeidžiamumas.
Šis įvaizdis sukurtas panaudojant natūralias, rudeniškas, gamtoje šiuo metų laiku vyraujančias spalvas. Sodrios, tamsiai rudos lūpos – šio makiažo tendencija. Prie jų derės gaiviai rausvi skaistalai ir minimalus veido modeliavimas.

Labai gražus ir natūraliai atrodantis makiažo variantas, nude spalvos akių makiažas ir nuostabiai gražios, tamsių slyvinių atspalvių lūpų dažai, nuostabus derinys.


Moteris auksinė žuvelė

Savybės: švelnumas, prieraišumas.
Jau ne kartą minėtas, šiais metais dominuojantis spindesys ir blizgesys šiame makiaže įgauna aukso, vario ir bronzos atspalvius. Jei norite išdidinti akis, tokio akių makiažo alternatyva – minkštas šešėlių išsklaidymas su melsvai žalsva spalva, atkartojant akies rainelės spalvą. Atkreipkite dėmesį į madingą ir žaismingą ombre lūpų dažymą.


Jei norite išdidinti akis, tokio akių makiažo alternatyva – minkštas šešėlių išsklaidymas su melsvai žalsva spalva, atkartojant akies rainelės spalvą


Ombre spalvos lūpos, pastoviai matau tą tendenciją Instargam ir facebook puslapiuose, reikia būtinai išmokti, o minkštas melsvų šešėlių skaidymas patiko labiausiai. Toks makiažas tinka kiekvienai dienai (pasirenkant matinius šešėlius) arba ypatingai progai užtepus blizgučius arba pigmentus.

Apibendrinat noriu pasakyti apie tendencijas aplamai: madingiausi akcentai pagal Smilga Beauty Lab yra šviesus veidas (galiu pasakyti tai tikrai nuostabi tendencija, šviesesnis veidas atrodo gražiau, gaiviau ir makiažas ant tokio veido atrodo švariau), natūralių antakių efektas, minimalus veido kontūravimas, tamsios ir nude spalvos lūpų dažų pasirinkimas, nebijoti spalvų darant akių makiažą (šešėliai, spalvotas dūminių akių makiažas, spalvotas akių pavedimas). Man tokios tendencijos labai patiko, būtinai panaudosiu žinias kuriant savo makiažus. Noriu pasakyti ačiū už pakvietimą ir nuostabiai praleistą laiką.
























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig